Hlavní obsah

Vyhrajte vstupenky na Beauty Styl 2009!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pudrová tvářenka dodá na zajímavostiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Už je to tady! 8.–10. 10. 2009 se v Praze uskuteční mezinárodní veletrh krásy Beauty Styl 2009. Veletržní areál Letňany Praha otevře své brány světu kosmetiky, estetiky, kadeřnictví, nehtového designu, bižuterie a módních doplňků. Soutěžte s námi a můžete vyhrát vstupenky zdarma!

Článek

Všichni, kdo se zajímají o krásu a zdraví svého těla i ducha, si víkend v Letňanech rozhodně užijí. Organizátor akce, společnost Terinvest, spol. s r. o., v rámci akce pořádá soutěž s názvem Coda – Cosmetics Design Awards. Soutěž bude probíhat ve dvou kategoriích – Nail Art a Make Up Art. Výherce každé kategorie obdrží neuvěřitelných 100 000 Kč! Informace k soutěži včetně přihlášek jsou k dispozici na oficiálních stránkách veletrhu - www.beautystyl.cz!

A co víc, kategorie Make Up Art bude plná zajímavých osobností.V porotě zasedne např. přední česká vizážistka Veronika Dědkova nebo odborník na líčení Kája Pavlíček. Celou soutěž pak bude moderovat modelka Jana Doleželová, která je i tváří jednoho z hlavních partnerů soutěže, profesionální make-up školy – Surface.

Pro návštěvníky veletrhu jsou připraveny další zajímavé doprovodné programy a soutěže (více informací k jednotlivým veletrhům naleznete na www.terinvest.com).

Foto: Beauty styl

Nenechte si ujít veletrh krásy Beauty StylFoto: Beauty styl

  • Wellness Balnea – 5. mezinárodní veletrh wellness, vybavení, zdravotnické a rehabilitační techniky, regenerace a lázeňství
  • Harmonie - 14. mezinárodní veletrh zdravé výživy, bio potravin a potravinových doplňků
  • Fitness Expo - výstava fitness, posilovacích strojů, doplňků a sportovní výživy

Chcete se s kamarádkou na veletrh podívat? V redakci máme celkem 30 lístků! Patnáct výherkyň obdrží vždy dvě vstupenky na akci a k tomu 3 výherkyně získají luxusní kosmetický balíček! Soutěžit můžete ZDE!

Reklama

Související témata:
Vstupenky

Načítám