Hlavní obsah

Betonová podlaha – odolná i krásná!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Betonové podlahy dávno překonaly prostory garáží a hal. Zabydlely se už i v obývacích pokojích, kuchyních nebo koupelnách. Podlahy Duramo jsou totiž nejen odolné a praktické, ale také krásné.

Článek

Nemusíte být umělci, kreativci nebo architekti, aby vám svým působivým vzhledem učarovala broušená nebo leštěná betonová podlahaDURAMO. Ta má totiž kromě originálního a neotřelého vzhledu spoustu praktických výhod. Její mimořádná tepelná akumulace při volbě teplovodního nebo elektrického podlahového vytápění zajistí vysoký komfort bydlení, a tvoří tak jeden z nejefektivnějších systémů vytápění.

Na betonové podlaze nejsou nečistoty znát

Údržba je snadná – betonová podlaha je dokonale hladká a bezespárová, takže nehrozí ulpívání nečistot v nerovnostech. Leštěné betonové podlahy DURAMO jsou standardně impregnovány a ošetřeny vůči vnikání vlhkosti. Na mytí podlahy stačí čistá voda a prostředky s nízkým pH.

Nebojte se poškrábání

Není třeba se obávat ani mechanického poškození, jde o tvrdý, mimořádně odolný povrch. Je proto častou volbou do místností, kde se nezouváte a kde je tím pádem podlaha značně zatěžována. I kvůli těmto a mnohým dalším výhodám otevírá betonovým podlahám dveře svých domovů stále častěji více lidí nejen v zahraničí, ale také u nás.

Komu se betonově šedý odstín zdá příliš strohý, může zvolit betonovou podlahuDuramo ve vybraném odstínu, jehož lze snadno dosáhnout barevným natónováním. Kromě toho lze konečný vzhled podlahy ovlivnit také výběrem tvaru, barvy a velikosti kameniva, které následné broušení více či méně odhalí. Betony lze kromě broušení upravit ještě i leštěním. Odpadá tedy realizace jakékoli další nášlapné vrstvy.

Podlaha.cz jako rozcestník

Podrobnosti o betonových podlahách Duramo najdete na novém portálu www.podlaha.cz. „Spolehlivými materiály zmenšíte riziko poruch v hotové podlaze,“ připomíná odborník Ing. Daniel Šmíd a hned dodává: „S výběrem konkrétního řešení podlahy pomůže nový portál Podlaha.cz, který nabídne také okamžitý on-line výpočet orientační ceny lité podlahy a směřování poptávky k prověřeným realizačním firmám.“ Web Podlaha.cznabízí kompletní služby spojené s problematikou podlah, výběrem vhodných materiálů i realizací osvědčenými dodavateli.

Reklama

Související témata:

Načítám