Hlavní obsah

Bezpečné opálení bez alergií a pigmentových skvrn

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC

Pokud máte pleť citlivou na slunce nebo náchylnou k hyperpigmentaci, pak jistě víte, že najít ten správný opalovací krém není snadné. Značka Institut Esthederm nabízí bílou sluneční řadu, která chrání, pečuje a zabraňuje vzniku pigmentových skvrn. Vyzkoušejte ji i vy!

Článek

Bílá sluneční řada Institut Esthederm nabízí tu nejvyšší možnou ochranu. Kromě ní perfektně koriguje i vytvoření pigmentových skvrn a zabraňuje vzniku slunečních alergií. Je proto vhodná pro všechny ženy, kterým slunění způsobuje nějaký diskomfort. Najdete tu například péči No Sun se 100% minerálními filtry, velmi vysokou ochranu proti pigmentovým skvrnám Photo Reverse, tělové mléko ve spreji Sun Intolerance Body Spray či opalovací pleťový krém Sun Intolerance Face Cream pro pokožku, která netoleruje slunce.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC

Institut Esthederm Photo ReverseFoto: NAOS CZECH REPUBLIC

Benefity bílé opalovací řady Institut Esthederm

Dokonale ochrání vaši pokožku, zároveň se však přirozeně opálíte, ale samozřejmě bez stresu, že budete následně nucena řešit sluneční alergii či nově vzniklé pigmentové skvrny. Jestliže se tedy trápíte s citlivou pokožkou či hyperpigmentací po slunění, přečtěte si zkušenosti žen, které tuto řadu používají a nedají na ni dopustit.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC

Majitelka kosmetického salonu LS Beauty používá Institut Esthederm Photo Reverse, který zaručuje vysokou ochranu, rozjasňuje a sjednocuje tón pleti, zároveň však redukuje pigmentové skvrny a brání jejich vznikuFoto: NAOS CZECH REPUBLIC

Sára

Majitelka kosmetického salonu LS Beauty má pleť náchylnou na vznik pigmentových skvrn a pih, a protože se snadno spálí, snaží se raději slunci vyhýbat. Léto nejraději tráví na chalupě, kde s oblibou jezdí na paddleboardu. Používá Institut Esthederm Photo Reverse, který zaručuje vysokou ochranu, rozjasňuje a sjednocuje tón pleti, zároveň však redukuje pigmentové skvrny a brání jejich vzniku. „Používám ho místo make-upu, a to ihned s příchodem jara, protože pleť je po zimě náchylná ke spálení a jarní sluníčko bývá obzvlášť silné. Baví mě, že neucpává póry, je velmi jemný a hezky sjednocuje pleť. Oceníte ho, když máte pihy nebo pigmentové skvrny, a také když vás trápí hyperpigmentace v těhotenství či po porodu,“ říká Sára.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC

Estetická a korektivní dermatoložka RP Clinic používá 100% minerální péče No Sun, jež poskytuje velmi vysokou ochranuFoto: NAOS CZECH REPUBLIC

Lucie

Estetická a korektivní dermatoložka RP Clinic má pleť, která reaguje na slunce velmi přecitlivěle. Proto používá 100% minerální péči No Sun, jež poskytuje velmi vysokou ochranu. „S No Sun mám dlouhodobě jen ty nejlepší zkušenosti. Doporučuji ji svým pacientům i po invazivních dermatochirurgických zákrocích, jako je ošetření laserem a podobně. Ocení ho ale i alergici či lidé, kteří sluneční záření hůře snášejí a snadno se spálí. Protože díky své práci moc dobře vím, jak dokáže sluneční záření pokožku poškodit, neustále svým klientům opakuji, jak důležitá je ochrana před sluncem, a to dokonce i když je pod mrakem. Nezapomeňte, že i přes zataženou oblohu totiž proniká 90 % slunečního záření,“ dodává Lucie.

Pokud si stále nejste jistá, která sluneční péče je pro vás vhodná, poraďte se v salonech Institut Esthederm nebo s dermoporadkyní v partnerských lékárnách.

Foto: NAOS CZECH REPUBLIC

Pokud si stále nejste jistá, která sluneční péče je pro vás vhodná, poraďte se v salonech Institut Esthederm Foto: NAOS CZECH REPUBLIC

Reklama

Načítám