Hlavní obsah

Bosch – specialista na vysavače

Reklama

Z pestré nabídky Bosch si jistě vyberete ideální vysavač pro svůj domov.

Článek

Podlahy a koberce se samy čisté neudržují, i když bychom si to občas přáli. S pomocí výkonného vysavače se však můžeme alespoň pokusit co nejvíce si úklid zpříjemnit.

Možná zrovna přemýšlíte o koupi vysavače, který by byl vytvořen na míru vašemu bytu, nebo uvažujete o výměně starého dosluhujícího přístroje za nový – více vyhovující. V tom případě pro vás Bosch připravil několik vysavačů specialistů, které respektují rozdílné potřeby každé domácnosti.

Pokud máte doma parkety nebo plovoucí podlahu, pak vás jistě zaujme specialista na tvrdé povrchy – ProParquet – z řady vysavačů GL-30. Vybavili jsme jej unikátní tryskou ProParquet duo soft, které neunikne žádná nečistota číhající na vaší podlaze.

Jistě víte, jak je složité dostat z koberce psí nebo kočičí chlupy. Právě pro vás máme odborníka na zvířecí srst, vysavač ProAnimalHair z řady GL-30. Díky podlahové trysce se dvěma sametovými lištami chlupy z koberce bez problémů dostane, a vy si můžete bez starostí užívat veselých chvil se svými čtyřnohými mazlíčky.

Odborník na zvířecí srst ProAnimalHair

Možná znáte ten nepříjemný zápach, který se často při úklidu z vysavače uvolňuje. Právě tento problém dokonale odbourává další vysavačů Bosch z řady GL-30 – Bionic. Je vybaven speciálním filtrem, který nepříjemný pach pohlcuje a nahrazuje jej přírodní vůní. Váš byt tak bude nejen zářit čistotou, ale budete v něm dýchat svěží a čistý vzduch.

Model Bionic zcela pohlcuje prach

Pokud vám leží na srdci nejen čistota domácnosti, ale také úspora energie, pak vaší pozornosti nemůže uniknout další specialista řady GL-30 – ProEnergy. Šetří vaše peníze, a přitom podává perfektní výkon.

ProEnergy šetří vaši peněženku

Oceníte, když můžete vysát byt na jeden zátah a nemusíte stále hledat zásuvky? V tom případě pro vás máme vysavač řady GL-50. Je vybaven unikátním 360° otočným kloubem a dlouhým kabelem, což mu umožňuje 15metrový dosah, takže s ním pohodlně vysajete každý kousek podlahy. Díky ochranným lištám se šetrně odrazí od případných překážek a nepoškodí váš nábytek.

Našli jste už svého pomocníka? Pro více informací navštivte naše stránky www.bosch-home.com/cz.

Reklama

Související témata:
Bosch

Načítám