Hlavní obsah

Zaostřeno na boty. Tyhle nikdo nepřehlédne!

Foto: Mia Mirrelli

Krásné nohy dnes ukázala čtenářka MíšaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Dáváte přednost jednoduchosti a hledáte něco, co by vaše nepříliš nápadné modely oživilo? Vezměte to od podlahy a zaměřte se na boty! Ať už si totiž pořídíte nějaký originální pár nebo vklouznete do svých oblíbených lodiček s roztomilými ponožkami na nohou, budete za hvězdu.

Článek

V roli modelky se vám tentokrát představí sympatická čtenářka Míša. Její nohy si pozornost rozhodně zaslouží! Smýšlíte o těch vašich podobně? Seberte odvahu a vyzkoušejte naše kombinace.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Dolce&Gabbana, Dolce&Gabbana, FendiFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Marc by Marc Jacobs, Christian Dior, Marc by Marc JacobsFoto: archiv firem

Váš doplněk? Barevné punčochy

Vyrážíte na party v „malých černých“ a přemýšlíte, jestli je doladit výrazným náhrdelníkem, nebo raději širokým páskem? Zkuste to tentokrát jinak a vyměňte tradiční doplňky za barevné punčochy. Jste zběhlá v sestavování neotřelých módních kombinací? Buďte originální a nebojte se vyměnit černé šaty za barevné. V mixování barev žádná tabu neplatí. Přesto bychom jednu radu měli: pokud obléknete více barev, držte se jednodušších střihů a vynechte doplňky. Všeho moc škodí.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (Topshop, 1660 Kč), punčochy (Bella Brutta, 90 Kč), boty (Jimmy Choo, Pařížská 13, info o ceně v obchodě)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Barevné punčochy a luxusní boty? Trefa!Foto: Mia Mirrelli

Ponožky do bot patří!

Stále věříte, že jsou ponožky v otevřených botách faux pas? Kdepak. Pokud tedy nejste muž a necpete je do sandálů nebo trend nepraktikujete s opranými ponožkami, které mají dny největší slávy za sebou. Když už je chcete ukázat, ať stojí za to! Třeba jako tyhle s kraječkou. Nosit je můžete jak do lodiček a sandálků, tak i do kotníčkových bot, odkud budou jen decentně vykukovat.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kalhoty (pietro filipi, 2490 Kč), ponožky (Topshop, 120 Kč), košile (pietro filipi, 2490 Kč), boty (Melissa by Jean Paul Gaultier, Bella Brutta, 4750 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Když už ukážete ponožky, měly by stát za toFoto: Mia Mirrelli

Podkolenky + lodičky = VSL

Modré lodičky Sergio Rossi jsou tak úžasné, že by hravě zvládly upoutat pozornost samy. Proč ale jejich efekt ještě neumocnit barevným kontrastem? Čtenářka Míša si k nim natáhla červené podkolenky, a výsledek byl opravdu vydařený. Troufnete si také?

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (pietro filipi, 3190 Kč), podkolenky (Bella Brutta, 49 Kč), boty (Sergio Rossi, Pařížská 18, info o ceně v obchodě)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Ráda experimentujete? Zkuste podkolenky a lodičkyFoto: Mia Mirrelli

Lekce z geometrie

Neoslovil vás „ponožkový“ trend? Nevadí. Efektně budete vypadat i s botami, které nikdo nepřehlédne. A jak je vidět, nemusí to být jen podpatky. Nám padly do oka tyhle vtipné geometrické balerínky. A psí rodinka, se kterou si čtenářka (no dobře, nejen ona) zapózovala.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kalhoty (H&M, 259 Kč), halenka (Sisley, United Colors Of Benneton, 1499 Kč), boty (Pretty Ballerina, Bella Brutta, 4950 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Geometrické balerínky nikdo nepřehlédneFoto: Mia Mirrelli

Stylová zebra

Boty se zvířecími potisky frčí. Jedny jsme vám předvedli už ve článku S letním šatníkem se ještě nelučte, druhé jsme si schovali pro čtenářku Míšu. Nosit je můžete jak spolu s pletenými ponožkami (že byste využila ty od babičky?), tak i samostatně. I kdybyste si k nim vzala džíny a triko, nudně vypadat rozhodně nebudete.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: triko (United Colors of Benetton, 849 Kč), kalhoty (pietro filipi, 2490 Kč), boty (Topshop, 1195 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Nebojte se z vašich „kotníčkovek" nechat vykukovat ponožkyFoto: Mia Mirrelli

Chcete si roli modelky vyzkoušet i vy? Máte šanci! Své fotografie a konfekční velikosti posílejte na mail jana@prozeny.cz.

Styling a vizáž: Janka Letková

Děkujeme showroomu s designovým nábytkem PROPAGANDA za umožnění focení!

Reklama

Související témata:

Načítám