Hlavní obsah

S letním šatníkem se ještě nelučte!

Foto: Mia Mirrelli

Letní oblečení ještě neschovávejteFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec léta? Sluníčko teď sice na pár dnů znovu převzalo vládu, ale kalendář je neúprosný. Kdy máte unosit všechny ty šaty, sukně a kraťasy, které jste si nakoupily? Třeba na podzim! Léto, tedy alespoň to módní, si totiž můžete o něco prodloužit. Jak na to, vám názorně ukáže stylistka Janka.

Článek

I když se počasí alespoň na konci prázdnin trochu vzpamatovalo, dny, kdy se budete ráno klepat zimou a odpoledne odhazovat svršky, se blíží. Naštěstí ale existují stylové způsoby, jak váš letní šatník zazimovat. Inspirovat se můžete modely, které pro vás vyzkoušela krásná čtenářka Eva.

Trenčkot nikdy nezklame

Trenčkoty milujeme! Jsou nadčasové a neskutečně univerzální. Pokud se jeden takový ukrývá i ve vašem šatníku, doplňte jím lehoučké šaty. Že se teprve rozhlížíte? Pakliže sháníte kousek, který skvěle doplní všechny vaše modely, sáhněte po tom v tělovém odstínu. My ho přehodili přes letní pudrové šaty a doplnili trendy leopardími botami.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (Zara, 399 Kč), trenčkot (F&F, 1150 Kč), boty (Mango, 2999 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Do trenčkotu se vyplatí investovat, nosit ho budete létaFoto: Mia Mirrelli

Kraťasy na dno skříně? Ještě ne!

Stále vás oblíbené kraťasy neomrzely? Natáhněte k nim nadkolenky a uvidíte, že vás chladnější počasí nezaskočí. Pokud rády experimentujete, nevyhýbejte se trendu nošení ponožek, podkolenek nebo právě nadkolenek v kombinaci s otevřenými botami. Čím tohle duo stylistka Janka doplnila? Proužkovanými vršky (nebojte se navrstvit) a pleteným baretem, který nejen zahřeje, ale i sluší.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kraťasy (Zara, 599 Kč), nadkolenky (Topshop, 200 Kč), triko (F&F, 220 Kč), svetřík (Mango, 359 Kč), čepice (New Yorker, 159 Kč), boty (Mixer, info o ceně v obchodě)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Stylové i hřejivé. Nadkolenky ve vašem šatníku nesmí chybětFoto: Mia Mirrelli

Liška podšitá

Ano ano, i letos bude podzim plný kožešinových límců, lemů, doplňků a kožíšků. Neklesnou-li teploty příliš nízko, zahřeje vás i dlouhá vesta, jakou jsme použili my. V opačném případě se vyzbrojte pleteným maxi svetrem se stejným hřejivým efektem. I ten si totiž může s letními šaty skvěle rozumět. A který doplněk posune model o třídu výš? Stylové kožené rukavice.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (stylistky vlastní), vesta (H&M, 549 Kč – v prodeji začátkem října), boty (Mixer, info o ceně v obchodě), rukavice (H&M, 219 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Propadnete kouzlu vesty s kožíškem?Foto: Mia Mirrelli

Zachumlejte se do ponča...

…z Mexika se totiž probojovalo až na módní mola. Ve vlněné podobě krásně zahřeje, obzvlášť pokud sáhnete po modelu s kapuckou jako my. Kromě klasických džínových kraťásků ho můžete doplnit i krátkou sukní, s mini délkou jde objemnější vršek skvěle dohromady. A jak se bránit zimě od nohou? Roztomilými podkolenkami.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kraťasy (Tally Weijl, 499 Kč), triko (Zara, 499 Kč), pončo (Ann Christine, 859 Kč), podkolenky (New Yorker, 149 Kč), boty (Mango, 1899 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Pletené pončo vás zachrání před ranním chlademFoto: Mia Mirrelli

Falešné rukávy

Raději ráno „klepete kosu“, než abyste poté, co zasvítí sluníčko, tahala svetřík v ruce? Záchranou pro vás budou návleky na ruce, které jednoduše hodíte do kabelky. I s nimi je vám zima? Omotejte kolem sebe pletený šál.

Foto: Mia Mirrelli

Díky návlekům na ruce můžete vyrazit jen v tričkuFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: triko (Zara, 399 Kč), sukně (stylistky vlastní), šála (New Yorker, 249 Kč), boty (Mango, 2999 Kč), návleky (H&M, 99 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

A na závěr detail, který nám nedá spát. Úžasné leopardí botyFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

I přes brzké vstávání si Eva focení pochvalovalaFoto: Mia Mirrelli

Využíváte v chladnějších dnech letní kousky? Nebo plně přecházíte na „podzimní režim“? Budeme se těšit na vaše názory!

Styling a vizáž: Janka Letková

Reklama

Načítám