Hlavní obsah

Nejpohodlnější trend léta? Boyfriend šortky!

Foto: Marie Bartošová

Do boyfriend šortek jsme oblékli naši čtenářku SandruFoto: Marie Bartošová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malé přiznání hned na úvod. Jakkoli milujeme ultra ženskou módu, občas se rády necháme inspirovat nesrovnatelně pohodlnějším šatníkem našich partnerů. Jste na tom stejně? Pořiďte si boyfriend šortky!

Článek

Boyfriend styl nejspíš nemusíme dlouze představovat. Jde o oblečení, které svým střihem a větší velikostí připomíná kousky ze šatníku vašeho protějšku. Ale pozor – boyfriend šortky jsou silně návykové. Jakmile jednou objevíte jejich kouzlo, nebudete se jich chtít vzdát.

A jak by měly vypadat? Správné „boyfriendy“ mají volnější střih (najdete je i pod označením loose cut) a často i mírně snížený sed. Vyzkoušet můžete variantu do pasu, častěji ale šortky visí lehce na bocích. A s čím je nosit? Zkusit můžete třeba tipy naší stylistky Veroniky. Čtenářce Sandře extrémně sluší, budou i vám!

Ležérně

Začněme zlehka. Na běhání po městě, ale třeba i na festival se bude hodit kombinace klasického potištěného tílka a stylové bundičky. Ležérní look se nebojte doplnit botami ve stylu biker boots.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šortky (Only, 799 Kč), tílko (F&F, 299 Kč), kožená bunda (Bershka, 2499 Kč), boty (Zara, 2499 Kč), náhrdelník (F&F, 99 Kč), set náramků (Lindex, 179 Kč)Foto: Marie Bartošová

Denim + denim

Riskantní duo, se kterým zazáříte, nebo na něm totálně pohoříte. Spojení dvou denimových kousků je stále aktuální, musíte ho ale správně uchopit. Stylistka Veronika šortky doplnila krajkovým topem s rukávy, přes který přehodila džínovou košili. Celek ještě zjemnila květinovým náhrdelníkem. Takhle ano!

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šortky (Only, 799 Kč), top (Mango, 999 Kč), košile (F&F, 569 Kč), květinový náhrdelník (Bershka, 199 Kč), boty (Zara, 1899 Kč)Foto: Marie Bartošová

Sako nikdy nezklame

Rozhodně se nebojte nosit „boyfriendy“ spolu s ženskými prvky. Klidně k nim oblečte lehkou halenku a přidejte sáčko. My jsme zvolili barevnou variantu s nabíranými rukávy. Stylistka ještě pod límeček připnula náhrdelník.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šortky (Only, 799 Kč), košile (Vero Moda, 749 Kč), sako (Zara, 2499 Kč), náhrdelník (Lindex, 399 Kč), boty (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Chytrý mix stylů

Trendy záležitostí je také mixování sportovních prvků s těmi vysoce ženskými. Nebojte se k ležérním kraťasům natáhnout triko s číslem, připomínající sportovní dres a jako kontrast přidejte lodičky, výrazný náhrdelník a psaníčko. A když bude vtipné jako to naše, tím lépe. Lehký kabátek s páskem celek perfektně doladí.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šortky (Only, 799 Kč), triko (Only, 399 Kč), kabát (Zara, 1999 Kč), náhrdelník (Mango, 799 Kč), psaníčko (Bershka, 399 Kč), boty (Topshop, 2100 Kč)Foto: Marie Bartošová

Po vzoru šelmy

Ano, i boyfriend šortky mají svou svůdnou stránku. Zastrčte do nich klasickou černou košili, přidejte lehký kabátek s potiskem šelmy a v žádném případě nezapomeňte na podpatky. Stylová kabelka a brýle váš look ještě více podtrhnou. Kdo říkal, že v „boyfriendech“ nemůžete vypadat přitažlivě?

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šortky (Only, 799 Kč), košile (Vero Moda, 699 Kč), kabát (Lindex, 1999 Kč), boty (Mango, 1499 Kč), set náramků (Lindex, 249 Kč), brýle (Mango, 549 Kč)Foto: Marie Bartošová

Tak co na ně říkáte? Půjdete je zkusit, nebo si je s klidem necháte ujít? Napište nám!

Načítám