Hlavní obsah

Bratrovražedná válka na DVD

Foto: bontonfilm.cz

Nevlastní bratři, kteří se nenávidíFoto: bontonfilm.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jistě dobře znáte ty chvíle, kdy netoužíte po ničem jiném než si sednout před televizi a vypnout mozek. Právě kvůli takovým okamžikům je dobré mít ve své filmové sbírce i nějaký ten typicky oddechový film. Skvěle vám tak může posloužit film Bratři z donucení, který právě vychází na DVD.

Článek

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači. Nedá se říct, že by se měli zrovna dvakrát v lásce. Ba naopak. Když matka jednoho a otec druhého v sobě naleznou zalíbení a vezmou se, splní se jejich nejčernější noční můry. Nevlastní bratři budou teď muset bydlet pod jednou střechou!

Neustálé naschvály, pošťuchování a soupeření o ovladač postupně ničí manželství rodičů těchto nedobrovolných sourozenců. Když už se schyluje k nejhoršímu a celé manželství se ocitne v troskách, rozhodnou se oba bratři realizovat naprosto šílený plán a pokusí se dát své rodiče znovu dohromady.

Na DVD naleznete jako bonus např. komentáře k filmu hlavních hrdinů, film o filmu, vynechané scény a srandovní nepovedené záběry. Pokud opravdu hledáte film, který vás emočně nevysaje a naopak vám dovolí relaxovat a nabrat síly, je právě tento snímek tou správnou volbou.

Foto: bontonfilm.cz

Obal DVD Bratři z donuceníFoto: bontonfilm.cz

Bratři z donucení - DVD Režie: Adam McKay Hrají: Will Ferrell, John C. Reilly, Mary Stennburgen a další Délka: 94 minut

Reklama

Související témata:

Načítám