Hlavní obsah

Brumíkovy novinky: jahůdka a jablíčko

Reklama

Brumík se rozhodl potěšit své kamarády hned dvěma novými lahodnými příchutěmi – BeBe Brumík Jahůdka a BeBe Brumík Jablíčko.

Článek

Jaro je za dveřmi a první teplé sluneční paprsky budou jistě lákat všechny děti ven, k nejrůznějším hrám a dovádění s kamarády. Proto medvídek Brumík přichází hned se dvěma novými lahodnými příchutěmi – BeBe Brumík Jahůdka a BeBe Brumík Jablíčko. S BeBe Brumíkem Jahůdka a Jablíčko se bude našim malým objevitelům určitě vyrážet za jarní zábavou daleko veseleji.

Nová svačinka BeBe Brumík Jahůdka a BeBe Brumík Jablíčko udělá radost dětem i jejich maminkám. Lahodná náplň Brumíka totiž obsahuje 45 % ovoce, a to vše samozřejmě bez barviv a konzervantů. Pokud ale chcete dětem dopřát svačinu, která je nejen chutná, ale také vyvážená, měli byste Brumíka doplnit ještě o kousek čerstvého ovoce a sklenici mléka.

BeBe Brumík Jahůdka

Jahodová svačinka od kamaráda médi Brumíka potěší všechny šikovné děti, které si rády pochutnají na lahodné jahůdkové chuti.

Zachutná jim jahůdka?

Energetický obsah: 106 kcal na 1 Brumíka/30 g balení

  • Bílkoviny 1,4 g
  • Sacharidy 19,5 g
  • Tuky 3,0 g

BeBe Brumík Jablíčko

Brumík zahradník potěší malé objevitele novou příchutí svačinky, která se hodí i do výletnického batůžku.

Možná právě Jablíčko bude to pravé

Energetický obsah: 106 kcal na 1 Brumíka/30 g balení

  • Bílkoviny 1,4 g
  • Sacharidy 19,5 g
  • Tuky 3,0 g

Těm, co mají rádi jahůdky, udělá Brumík zajisté radost svojí jahůdkovou pohádkou:

Brumík ráno vykoukl z okna, zamrkal do hřejivého sluníčka a řekl si, že je den jako stvořený pro výlet na kole. Nebude to ale jen tak ledajaký výlet. Slíbil dětem sehnat nějakou dobrotu, a on své slovo drží. Vyrazil tedy polní cestou a přemýšlel, co mají děti nejraději. Určitě by to mělo být něco sladkého, ale taky zdravého a šťavnatého. Cesta ho zavedla až do stínu lesa a Brumík si najednou uvědomil, že ho šlapání na kole docela unavilo. Navíc, plácnul se tlapkou do čela, nechal doma svačinu, a už začínal mít pořádný hlad. Zastavil, opřel kolo o nejbližší strom a chystal se poohlédnout po něčem k snědku, když v tom zahlédl na palouku jahůdky. Rozběhl se tam, a šup s jahůdkou do pusy. „Je moc dobrá,“ říkal si Brumík. „A mám to! Tohle je přece ta správná dobrůtka pro doplnění svačinky, kterou jsem dětem slíbil.“

Ta správná dvojka pro vaše ratolesti

Reklama

Načítám