Hlavní obsah

Buďte originální s taškami Tagger

Foto: Tagger

Foto: Tagger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste rádi středem pozornosti? Baví vás experimentovat, kombinovat různé styly a být sladěni od hlavy až k patě? Nechcete nosit každý den stejné doplňky? Pak sáhněte po taškách Tagger.

Článek

Dceřiná firma úspěšné značky Crocs přišla s jedinečným nápadem brašen přes rameno s vyměnitelnými částmi, takže pokud nechcete podléhat každodenní uniformitě, ale naopak být pokaždé originální a v novém, máte se na co těšit. Během několika vteřin si můžete tašku sestavit kombinací tří různých částí: flapu (přední část), bagu (vlastní tašky) a strapu (pásku). Tašky a pásky jsou celkem v 15 barvách - od základní a neutrální černé a bílé přes červenou, žlutou, oranžovou, zelenou až po modrou a růžovou.

Foto: Tagger

Jaký flap si vybrat?Foto: Tagger

Buďte kreativní

To hlavní, díky čemuž jsou Tagger tašky tak originální, je ale více než 80 neuvěřitelně pestrých barevných vzorů flapů. Ať už milujete hiphop, graffiti, styl vintage nebo nápisy, geometrické vzory či květiny, přijdete si na své. Díky tomuto množství získáte neuvěřitelný počet kombinací - přes tisícovku! Pokud si ani z této široké nabídky nevyberete, existuje druhá možnost: pomocí speciálních Tagger fixů si můžete tašku sami pomalovat! A aby toho nebylo málo, pokud budete chtít být ještě více styloví, jsou tady hnědé tašky z napodobeniny kůže v elegantním vintage stylu a tašky kompletně vyrobené z denimu. I u nich se myslí na podporu originality a image majitele: v ceně tašky je i tzv. destroy kit, tedy sada pomůcek, kterými si můžete džínovinu „poničit" - ošoupat, poškrábat či dokonce potrhat - k obrazu svému.

Foto: Tagger

Dokonalý módní doplněkFoto: Tagger

Vyberte si velikost

Tašky se prodávají ve dvou velikostech (35x27x11cm a 30x22x10 cm) a se začátkem školní sezony k nim přibudou i stejně originální batohy s výměnným předním krytem. Praktická je i víceúčelová jednobarevná nepromokavá taška Shopper, kterou můžete používat jak na nákupy, tak k vodě. Teď v létě oceníte jistě i cestovní brašnu Cargo, kterou můžete po dovolené vyměnit za brašnu na sportovní potřeby a oblečení. Holandská firma Tagger, jejímž hlavním designérem je umělec a návrhář Peter van Veldhoven, má v záloze pro příští sezony i další doplňky a dokonce i oblečení.

Foto: Tagger

S taškou Tagger vás nikdo nepřehlédne!Foto: Tagger

Související témata:

Načítám