Hlavní obsah

Buďte v pohodě během těhotenství i po něm!

Těhotenství není jen těšení na miminko, ale také doba, kdy ženské tělo prožívá doslova erupci změn. Jak to vše přečkat bez újmy na těle i na duši a dostat se zase zpět do formy, vám prozradíme právě zde!

Článek

Ranní nevolnosti, nateklá prsa, nárůst hmotnosti, pocit těžkých nohou… Ach, je toho tolik, co se během devíti měsíců děje, že ani nevíte, kde vám hlava stojí. Možná vás právě i proto trápí otázka, co je vhodné dopřát tělu pro snadnější průběh těhotenství? Je to jednoduché. Dodat byste mu měla potřebné látky, které jsou velmi důležité nejen pro budoucí maminku, ale také pro správný vývoj miminka.

Syrová zelenina je bohatá na potřebné látky

Vitaminy, minerály a hlavně kyselina listová

Vitaminy skupiny B6 a B12 jsou potřebné, protože snižují míru únavy a vyčerpání, přispívají k tvorbě červených krvinek a posilují imunitní systém. Nezbytný je také vitamin C pomáhající především k vstřebávání železa a také vitamin D, jenž je důležitý pro stav zubů a kostí. Asi největší důraz se klade na kyselinu listovou, jelikož je nenahraditelným pomocníkem při dělení a diferenciaci buněk. Ovlivňuje růst zárodečných tkání a normální krvetvorbu. Její potřebné množství naleznete v doplňku stravy Elasti-Q Kyselina listová 800. Používá se jako prevence při nedostatku pyridoxinu (vitaminu B6) a kyseliny listové, které se doporučují pro zdravý průběh těhotenství. Navíc přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému (vitamin B6).

Elasti-Q Kyselina listová 800 je trefou do černého

Když nemusíte zeleninu… 

Nejvíce potřebných látek naleznete v syrové zelenině. Jestliže nejste zrovna její milovnice, je příhodné podpořit organismus vhodným pomocníkem z lékárny. Budoucím maminkám se výborně osvědčil doplněk stravy Elasti-Q Vitamins & Minerals s postupným uvolňováním vitaminů a minerálů. Jednotlivé složky tohoto multiminerálního a multivitaminového přípravku pro těhotné a kojící ženy jsou koncipovány s ohledem na hormonální změny v organismu ženy. Přípravek obsahuje optimální množství prvků všeobecně doporučovaných v období těhotenství a kojení, jako je vápník, hořčík, železo, zinek. Díky systému postupného uvolňování tak organismus ženy dokáže efektivně využít veškeré obsažené látky.

Doplněk stravy Elasti-Q Vitamins & Minerals pro nastávající maminky

Chcete bystré miminko?

Každá maminka chce, aby bylo její miminko nejen zdravé, ale také chytré. V tomto případě neváhejte a dodejte tělu nezbytnou omega-3 mastnou kyselinu DHA, kterou si tělo ženy nedokáže vytvořit samo. DHA přispívá k normálnímu vývoji očí a mozku plodu kojence. Naleznete ji v unikátním doplňku stravy Elasti-Q ProMimi DHA. Přípravek neobsahuje jód, a je tedy vhodný i pro těhotné s poruchami štítné žlázy.

Jedinečný doplněk stravy Elasti-Q ProMimi DHA

Když je těhotenství úspěšně za vámi…

Konečně máte porod i kojení za sebou a můžete mít pocit, že jste vše zvládla na jedničku, ale… I přesto, že jste o sebe v těhotenství pečovala, vaše prsa si žádají radikální nápravu. Není se čemu divit. Tolik měsíců sloužila pouze jako zdroj obživy pro vaše miminko a nyní jsou povislá, unavená a do atraktivity mají na míle daleko.

Po kojení bude vaše poprsí volat o pomoc

Co si budeme povídat. Kojení vašemu poprsí na parádě rozhodně nepřidá. Ňadra se během krátké doby zvětší do gigantických rozměrů. Po ukončení kojení se zase rychle smrští na původní velikost. Výsledkem jsou povadlá a povislá prsa s unavenou kůží, žádající si okamžitou nápravu.

Prsa opět jako ze škatulky

Prvním řešením k vylepšení poprsí je většinou plastická operace. Otázkou ovšem zůstává, kde vzít potřebný čas, který je nyní při péči o miminko zcela nedostatkovým zbožím. Pokud chcete vidět skutečné výsledky, volte jistotu a účinnou nápravu, která se osvědčila nejenom novopečeným maminkám, ale všem ženám. Vsaďte na luxusní doplněk stravy NadraIN FORTE obsahující čtyři silné komplexy. Právě díky nim pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Kromě větších, pevnějších a krásnějších prsou přispívá nově i k udržení hladké, pružné a hydratované kůže prsou a dekoltu.

Opět dokonalý dekolt i po miminku

Při nákupu na www.nadrain.cz zadejte kód PZ610 a získejte poštovné zdarma! Nabídka platí do 31. 7. 2017. Více informací o NadraIN FORTE na bezplatné telefonní lince 800 311 113.

Reklama

Načítám