Hlavní obsah

Bytové trendy Orientu na Tchibo.cz!

Reklama

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět plný inspirace? Tento týden atraktivní bytové doplňky inspirované pohádkovým Orientem.

Článek

Každý týden nový svět

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.

Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Tchibo nezapomíná ani na módu, proto pravidelně přináší nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Bydlet jako v pohádce

Stále více a více lidí se inspiruje orientálními bytovými trendy, které oplývají bohatstvím intenzivních barev, vzorů a nepřehlédnutelných detailů. Designéři Tchiba proto navštívili Istanbul, kde se střetává Asie s Evropou – tradice s moderním světem – a který je pulzující metropolí plnou energie a kontrastů. S aktuální bytovou kolekcí Tchibo si tento pocit můžete vychutnat v pohodlí svého domova. Vybírejte z kolekce dekoračních polštářků, povlečení nebo stylově zdobených sklenic a šálků. Seznamte se s novinkami dokonale sladěnými, se kterými můžete své bydlení proměnit v oázu pro všechny smysly! S kolekcí Tchibo budete bydlet jako princezna v Pohádce tisíce a jedné noci.

Orientální styl, ráj na zemi

V aktuální kolekci inspirované Orientem si znovu můžete vybírat z několika velikostí a především materiálů povlečení. A také barevných variant, vždyť orientální styl bydlení hýří barvami, látkami a filigránskými motivy. Račte si vybrat mezi povlečením z mikrovlákna nebo heboučkým saténovým povlečením. Postel oblékněte přehozem jako vystřiženým z Pohádky tisíce a jedné noci. Ukryjte se pod bělostnou moskytiérou, která vás přenese do paláců nejmocnějších vládců. Obklopte se barevnými polštářky nebo navlékněte nové povlaky na své polštářky.

Všechny tyto Orientem probarvené textilie se pak budou skvět v obývacím pokoji s bílým nábytkem. Ano, Tchibo nabízí v nové kolekci i nábytek! Bílá komoda, bílá zásuvková skříň, bílá konferenční stolek a dokonce trojmístná rozkládací pohovka, to vše je součásti nové kolekce Tchibo.

Hit týdne – reliéfní hrnky

V aktuální kolekci vyberete i dárek pro své nejbližší. V nabídce je totiž sada dvou velkých hrnků vyrobených speciální dekorační technikou. Jejich reliéfní povrch je výsledkem velmi náročné ruční práce. Vzor se nanáší pomocí šablony, která se plní speciální dekorační pastou. Při následném glazování se vzor efektně odliší od okolního povrchu. Vybrat si můžete sadu hrnků s barevným orientálním dekorem z keramiky nebo bílé z kvalitního porcelánu. Každý hrnek má objem 550 ml, lze jej mýt v myčce a sada stojí 249 Kč.

S podobným dekorem si ale můžete v této kolekci věnované Orientu zakoupit také líbeznou konvici na čaj, kávový servis pro dva nebo šálky na espreso. K Orientu patří ornamenty s mnoha detaily a zářivé barvy. Důkazem toho je nápojová série skleniček, barevných podložek a kromě jiného také například náročně propracovaný podnos, který je orientální klasikou, a zaujme hlavně luxusními raženými vzory.

Značkové tapety Rasch pouze pro Tchibo!

Značka Tchibo, která přichází každý týden s novou kolekcí, si velice pečlivě vybírá licenční partnery, jako jsou například Singer, Vileda, Haribo nebo Sony. Pro orientální kolekci oslovil věhlasného výrobce tapet Rasch, a ten exkluzivně pro Tchibo navrhl a vyrobil fliesové tapety ve fialové barvě s orientálním vzorem. Fliesové tapety, do češtiny někdy překládané jako netkané textilie, mají skvělý hebký povrch a prostorové struktury pod světlem vytvářejí nádherné motivy. Jednou z mnoha praktických výhod je, že se lepidlo nanáší pouze na stěnu a role se nepřekrývají přes sebe. Tato ojedinělá nabídka tapet Tchibo je o to atraktivnější, že jedna role (cca 5 m2) stojí 399 Kč, každá další však již pouze polovinu, tedy 199 Kč!

Získejte kupón na 109 Kč, a ušetřete na poštovném!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka vám neuteče. Již dnes vám prozradíme, že v nejbližším newsletteru oznámíme akční nabídku se sníženou minimální hodnotou objednávky pro poštovné zdarma. Nenechte si takové zprávy uniknout a přihlašte se k odběru zde: registrace k odběru newsletteru.

Každou středu vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes.

Reklama

Související témata:

Načítám