Hlavní obsah

Carrie obrátila můj život naruby

Foto: Magic Box

Pobavte se se čtyřmi nerozlučnými kamarádkamiFoto: Magic Box

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Okázalá móda, kontroverzní hlášky a spousta skandálního smíchu. I takové je druhé filmové pokračování kultovního seriálu Sex ve městě. Od červnové premiéry uběhlo už pár měsíců a Sex ve městě 2 si tak můžeme konečně užít i doma na DVD. Jak na natáčení seriálu a módu 80. let vzpomíná hvězdný dámský čtyřlístek?

Článek

Na přehnané vycpávky vzpomíná i Cynthia Nixon, zrzavá kočka Miranda: „Nepatřím k ženám, ktere by nějak moc následovaly módní trendy, takže jsem v 80. letech vypadala stejně jako v 70. Neměla jsem ten typický účes ani vycpávky, ani nic podobného, jako má ve filmu Miranda.“ Sklony ke ztřeštěným módním kreacím přiznala snad jen Sarah Jessica Parker, představitelka novinářky Carrie: „Určitě byly chvíle, kdy jsem se i já oblékala jako Carrie v 80. letech. Udělala jsem snad každou chybu, která byla možná – ale to asi každý z nás v té době. A vůbec - myslím si, že to bylo potřeba.“

14 let vás zkrátka změní

Seriál, který skandálními dialogy a otevřenými scénami rozpoutal v mnoha rodinách po celém světě debaty nejen o sexu, vznikl už před 14 lety. „Carrie, seriál i film obrátily můj život naruby, ale já jsem s tím nadmíru spokojená,“ přiznává Sarah Jessica Parker. Mezi herečkami navíc vzniklo silné citové pouto. „Je mezi námi za ty roky něco, co se dá jen těžko něčím nahradit,“ přiznává i nejstarší z postav Samantha.

„Seriál mě naučil mnoho věcí,“ bilancuje nad všemi těmi roky Cynthia Nixon, „asi tou hlavní je, že už vím, jak je důležité mluvit o tématech, která bývají tabu. Každý z nás občas zabředne do problémů a je důležité se o tyto problémy s někým podělit a neschovávat si je pro sebe.“

DVD Sex ve městě 2 a Combo Pack (film na Blu-ray a DVD) v prodeji už od 3.listopadu. K dostání i limitovaná edice v exkluzivním návrhu od Christiana Lacroix a také jako dárkový set (1. a 2.díl). Více informací najdete na www.magicbox.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám