Hlavní obsah

Sexy i v čepici!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Udělejte z nutnosti přednostFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kulich, kšiltovka, baret, čepice s kožešinou... To jsou super módní doplňky, bez kterých si už náš šatník nedovedeme představit! A ty z vás, které ještě pokrývce hlavy nepřišly na chuť, vybízíme - přidejte se k nám!

Článek

Pamatujete si na dobu, kdy jste ještě jako malá cestou do školy hned za nejbližším rohem sundala tu protivnou hučku, co vám starostlivě rodiče nasadili? Teď už jste dospělá a víte, že čepice zvolená se vkusem z vás udělá módní ikonu.

Jak na to?

Jednoduše. Pokud si nejste jistá v kramflecích, okopírujte styl celebrit. Všimněte si třeba britských topmodelek Kate Moss nebo Agyness Deyn. Ale i v Čechách se můžeme pochlubit oduševnělou kráskou, jejíž styl je pro české ženy vzorem číslo jedna. Jde o Terezu Maxovou, která sbírá pochvaly nejen pro svou lásku k charitativní činnosti, ale i jako půvabná žena, jež ví, jak vytvořit a vždy zkombinovat originální model.

Ale pojďme k samotným čepičkám...

Z pleteniny

Máte vztah k ručním pracím? Ano? Pak jistě tušíte, kam směřujeme - vytvořte si svůj originál, který opravdu na nikom jiném nepotkáte! Pleteniny mají zelenou a u vlastního výrobku je výhodou výběr barvy i materiálu. Jestliže je ale pro vás tato cesta nepřijatelná, zaskočte si do obchodu, jako je například Mango, Zara nebo H Ve finále zaplatíte stejnou cenu, jakou byste dala za vlnu a toho ušetřeného času.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Háčkovaná, pletená - to je nestárnoucí klasikaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

S kšiltem

Kšiltovky si oblíbily ženy sportovního typu a nejčastěji je oblékají k triku a džínům. Kšiltovky slaví úspěch u dlouhovlásek, které svou staženou hřívu protáhnou čepicí. Hodí se na všední nošení, na sport, ale příliš originální parády už tyto původně pánské sportovní čepice, neudělají.

Bekovky

Elegantní kousek, který skvěle podtrhne vaši originalitu. Pokud nemáte svůj den nebo jste nestihla úpravu vlasů, nasaďte si bekovku hluboko do čela a máte vystaráno.

Barety

Na škole jsme je nosily lehce spadlé k jedné straně. I dnes jsou oblíbenou pokrývkou studentek, ale způsob nošení se změnil. Baret se nasazuje na celou hlavu a lehce stahuje k uším.

Reklama

Související témata:

Načítám