Hlavní obsah

Módní klasika, která nestárne? Černá a bílá!

Foto: Marie Bartošová

Duo černá & bílá může mít opravdu spoustu podob. Veronika si vyzkoušela rebelský look i eleganciFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že není svět černobílý? Ten módní s trochou nadsázky bude! Jarním trendům totiž vévodí právě tahle nestárnoucí kombinace barev. Pojmout se dá opravdu různě – od ryzí elegance až po rebelský look.

Článek

Zdá se vám spojení černé a bílé poněkud nudné? Vyvedeme vás z omylu. Tahle dramatická dvojice může vypadat neotřele a zajímavě, když víte, jak na ni. Zapomeňte na černé kalhoty s bílou košilí a zapojte do hry divoké vzory i střídající se bloky barev. Inspirovat se můžete modely stylistky Silvie, která oblékla naši čtenářku Veroniku.

Čistá elegance

Stoprocentní ženskost čiší ze sněhově bílých šatů, doplněných kloboukem s širokou krempou. Černá se tu vyskytuje v podobě doplňků. Co rozhodně stojí za zkoušku, jsou stejné náramky na obou rukách. V černé jsou i zajímavě seseknuté boty s otevřenou špičkou.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Bershka, 999 Kč), náramky (C&A, 199 Kč/kus), boty (H&M, 899 Kč), klobouk (C&A, 498 Kč)Foto: Marie Bartošová

Klasika, která nezklame

Bílá pouzdrová sukně s jednoduchým zastrčeným topem. Kombinace, ve které můžete vyrazit do práce i na večírek. Chcete-li podtrhnout souhru černé a bílé, doplňte ji kouskem, na kterém se obě střídají. V našem případě to jsou boty.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (New Yorker, 179 Kč), sukně (F&F, 569 Kč), náhrdelník (Promod, 399 Kč), boty (Promod, 999 Kč), hodinky (Promod, 499 Kč), náramky (Promod – set/299 Kč), kabelka (H&M, 599 Kč)Foto: Marie Bartošová

Šach mat!

Šachovnice, která byla hlavním tématem přehlídky Louis Vuitton pro jaro/léto, se stala jedním ze stěžejních trendů sezony. Nechybí-l i vám odvaha, rozehrajte partii v kostkovaném saku a kalhotách. Stylistka duo doplnila retro brýlemi, košilí s nažehleným límečkem a velkou kabelkou.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Zara, 1499 Kč), sako (Zara, 2499 Kč), náhrdelník (H&M, 299 Kč), košile (Pavel Brejcha Line, 1650 Kč), brýle (Gate, 68 Kč), boty (Mixer, 890 Kč), náramky (C&A, černý – 169 Kč, s přívěsky – 229 kč), kabelka (C&A, 798 Kč)Foto: Marie Bartošová

Odvážně

Trochu přitvrdíme. Outfit složený z roztrhaných černých džínů, trika a vesty ocení mladší ročníky, kterým nechybí odvaha. Model doplňují drsňácké boty a trendy klobouk. Za zmínku stojí i nápadný náhrdelník.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: džíny (Topshop, 1200 Kč), náhrdelník (Topshop, 905 Kč), náramky (zlatý – C&A, 199 Kč, černý – Gate, 68 Kč), klobouk (Topshop, 905 Kč), vesta (H&M, 899 Kč), triko (New Yorker, 379 Kč), boty (Topshop, 2715 Kč), taška (H&M, 599 Kč)Foto: Marie Bartošová

Inspirace devadesátkami

Módu počátku devadesátých let evokuje spojení zkráceného topu, legín a velkých kruhových náušnic. Stejně jako u předchozího modelu má i tento svoji cílovou skupinu. Podobný úlet unosí jen mladé slečny se štíhlou postavou.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (Topshop, 725 Kč), náušnice (C&A, 199 Kč), pásek (C&A, 198 Kč), náramky (řetízkový – C&A, 199 Kč, placatý – H&M, 199 Kč), legíny (Topshop, 799 Kč), boty (Gate, 598 Kč), batoh (Topshop, 1230 Kč), kšiltovka (Gate, 128 Kč), prsten (C&A, 199 Kč)Foto: Marie Bartošová

Která sestava vás zaujala nejvíce? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám