Hlavní obsah

Češky nyní úspěšně hubnou! Jejich tajemství je 3D Chili

Foto: 3D Chili

Na hlavní fotografii vidíte Editu, která doplňuje svou dietu kapsaicinem již několik měsíců. Zhubla ze 118 kg na 76 kg – bez vedlejších účinků, což v praxi ukazuje, jak je hubnutí s kapsaicinem bezpečné a přirozenéFoto: 3D Chili

Věděli jste, že kapsaicin, složka chilli papriček, je v různých krajích světa slavná proto, že účinně pomáhá spálit nadbytek tuku a zeštíhlit postavu?

Článek

Podle dietologů má kapsaicin vzácné a ceněné vlastnosti, díky kterým je zdravým a nejvíce přirozeným „spalovačem“ tukové tkáně, který se přirozeně vyskytuje v jídle. Naštěstí dnes nemusíme jíst pekelně ostré papričky, abychom tímto způsobem začali hubnout. Více o zkušenostech vám může povědět česká stylistka Natálie, která přípravek sama otestovala.

3D Chili

Jednoduché a zároveň účinné působení kapsaicinu

Tajemství zbavení se přebytečného tuku tkví v uvolnění průchodu tukovým buňkám. Díky tomuto procesu je tuk, který je v buňkách, odstraněn. Potom se dostává do krevního oběhu a z krevního oběhu do svalů. Svaly zase změní tuk na energii. Takto funguje kapsaicin. Efektem je nejen rychlé, ale zejména zdravé a přirozené hubnutí.

Kapsaicin tuky vylučuje z tukových buněk… A také způsobuje, že se buňky zmenšují!

Čím větší jsou tukové buňky, tím více tuku pojmou – což má za následek větší obezitu. Osoby s nadváhou a obezitou mají přesně tento problém, že se jejich tukové buňky stále zvětšují a zvětšují. Kapsaicin přináší pomoc, protože brzdí růst tukových buněk a způsobuje jejich zmenšování. Tento proces prokázali korejští badatelé ve svém výzkumu za použití moderní výzkumné metody, která se jmenuje proteomická analýza.

Vzhledem k takovýmto účinkům čím dál více žen v Česku hubne díky kapsaicinu. Co je nejdůležitější, ženy ztrácejí nadměrný a nelichotivý tuk na místech, ze kterých je velmi složité jej spalovat: tedy z břicha, boků, stehen a hýždí. Každý měsíc narůstá počet žen v Česku, které užívají 3D Chili.

3D Chili

Musím jíst pálivé chilli papričky, abych získala kapsaicin?

Každodenní jedení pekelně pálivých papriček je velkou výzvou pro kohokoliv. Přesně tak to bylo i s Editou, kterou můžete vidět na prvním obrázku. Proto Edita v určité chvíli začala využívat kapsle 3D Chili. Obsahují přirozený kapsaicin získaný přímo z těch nejkvalitnějších papriček. Edita dodnes spokojeně využívá systém 3D Chili. Kapsaicin v podobě tabletek je jemný, nedráždí jícen a nezpůsobuje diskomfort. Tabletky 3D Chili jsou obohaceny o tyto látky:

3D Chili

Přírodní rostlinné složky, které napomáhají účinkům kapsaicinu, umocňují samotné efekty!

Kapsle 3D Chili  jsou obohaceny mimo jiné také o:

  • chlorellu, která očišťuje organismus od toxinů -
  • zelený čaj, který podporuje metabolismus -
  • pektin, který zlepšuje trávení -
  • bobule açai, které obecně zlepšují zdraví -
  • a jiné rostlinné složky nezbytné při hubnutí -

Efektem toho je, že Edita, jako i stovky jiných žen z Česka, hubne nejen bezpečně a přirozeně, ale také velmi rychle. Až devět přidaných přírodních složek jim pomáhá vymodelovat pěknou postavu.

3D Chili

Přesvědčte se zde, jak dobře účinkují tabletky 3D Chili. Díky 3D Chili si můžete konečně splnit svoje sny o plochém bříšku, štíhlém pase a sexy těle.

1[1] J.I. Joo, D.H. Kim, J.W. Choi, J.W. Yun, Proteomic analysis for antiobesity potential of capsaicin on white adipose tissue in rats fed with a high fat diet, „J Proteome Res” 2010, nr 4 (9), s. 2977-2987.

Reklama

Načítám