Hlavní obsah

Chce vás? Siderické kyvadlo napoví!

Foto: shutterstock.com

Malá věc, která může dát mnoho odpovědíFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyvadlo odhaluje nejen přání našeho podvědomí, ale i okolnosti, které na něj působí. Nemoc? Špatná kosmetika? Vhodný partner? Na to všechno dokáže odpovědět! Stačí ho jen mít! Tak poznejte svůj osud...

Článek

I když se dá kyvadélko vytvořit de facto ze všeho od prstýnku po další různé šperky, nejlepší volbou je křišťál, neboť jeho čistota a průzračnost je pro tento účel nejvhodnější. Použít se dají i různé materiály – zlato, dřevo, železo, měď, bronz, sklo, nikdy by však kyvadlo nemělo přesáhnout hmotnost 25 gramů. Hrot by měl být samozřejmostí. Na co ale ukazatel svých pocitů i zdravotního stavu upevnit? Na řetízek, hedvábnou či bavlněnou nit o délce mezi 20 – 30 centimetry, což je přibližná vzdálenost od předloktí po pěst.

Připravení kyvadla na akci

Začátečníci, jakožto učedníci, kteří z nebe nespadli, si mohou opřít loket o stůl. Poté se kyvadlo vezme do dlaní a několikrát se na něj dýchne kvůli nabití, aby opravdu fungovalo. Následně patří do pravé ruky (a to i u leváků) a drží se nad tabulkou, předmětem, částí lidského těla. Teď ale trochu předbíháme. Nejprve je třeba se uvolnit a mysl soustředit na daný úkon, nezaobírat se žádnými zbytečnými otázkami či problémy! Pokud si někdo láme hlavu nad tím, co s druhou rukou, tak ta se uvolněně položí na záda s mírně roztaženými prsty. Je to proto, že kdyby se navzájem dotýkaly, jejich vlastní polaritou by mohlo dojít k poruchám a narušení celého procesu, jak píše Věra Kubištová-Škochová v knize Zrcadlo okultismu aneb využití tajných věd.

Předměty musí být očištěny

Nyní se pod kyvadlo položí vybraný předmět (např. fotografie partnera či platonické lásky, kosmetika, potraviny…) oproštěný od cizího záření. Toho docílíme tak, že buď se daná věc pár minut drží pod tekoucí vodou, nebo na chvíli ponoří do řeky či rybníku. Proud vody tak pomyslně odnáší všechno špatné, co se předmětu drží. (Stejný postup by se měl čas od času provádět i u šperků a talismanů, které s pravidelností nosíte, protože zvlášť u nich se drží negativní energie třeba po prodělané nemoci nebo stresovém vypětí.) Upřeně se díváme na špičku kyvadla a dbáme na to, aby se oči nesnažily jeho pohyby nikterak ovlivňovat. Čili držíme a vyčkáváme.

Foto: shutterstock.com

Magická síla rozpohybuje kyvadloFoto: shutterstock.com

Točí se doleva nebo doprava?

Magická síla rozpohybuje kyvadlo do jedné ze tří základních figur – kruh, elipsa, přímka. Jestliže je pod kyvadlem z mědi nebo stříbra předmět ze zlata, kyvadlo se začne točit v kruhu po směru hodinových ručiček, ale při stříbře je to doleva, přičemž se jedná o shodu se dvěma hlavními polaritami – mužskými a ženskými. (Pokud se tedy kyvadlo netočí na stranu, která mu je z hlediska materiálu přiřazena, předmět pod ním pro nás není dobrý.) A další příklad poselství: Když se hrot naší pomůcky pohybuje od některé potraviny směrem k naší dlani, znamená to přitažlivost pólů čili vhodnost konzumace.

Žádný pohyb? Je zle!

Když však používáme kyvadlo u člověka, abychom zjistili jeho zdravotní stav, fyzickou i psychickou kondici, umístí se kyvadlo nad různé části těla. Pokud se nehýbe, je orgán nemocný. V některých případech může poukazovat na bod okolo něj, což znamená, že v jeho blízkosti se nachází zničená tkáň.

Kdo by řekl, že tak maličká věc dokáže zodpovědět na tak mnoho otázek?

Máte zkušenosti se siderickým kyvadlem? Na jaké otázky vám již odpovědělo? Napište nám na info@prozeny.cz o jeho poselstvích!

Související témata:

Načítám