Hlavní obsah

Chcete být in a neutrácet za nový šatník? Máme pro vás 10 super stylových doplňků

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Vmísení nových trendů do šatníku nemusí být otázkou obrovských investic. Takový úkol totiž zvládnou i stylové sezonní doplňky. Víte, které jsou momentálně nejmódnější? My ano!

Článek

Ideálními kandidátkami pro hru s trendy doplňky jsou ženy, které mají správně vystavěný šatník. Žádné z vás by neměly chybět klasické nadčasové kousky, stejně jako ty, které jsou pro vás charakteristické. Doplňky pak promění vaše oblíbené sestavy ve vysoce aktuální záležitosti. Které se teď nosí nejvíce?

Slamáky s poselstvím

Sociální sítě atakují fotky s hashtagem #sunhat a slaměný klobouk si na hlavu nasazují všechny milovnice módy. Které kusy jsou nejvíce v kurzu? Ty s širokou krempou a ideálně ještě nápisem. Svému okolí tak můžete sdělit třeba to, že je pořádné horko!

Foto: Archiv firmy

Na foto: klobouk Zara, 549 KčFoto: Archiv firmy

Výměna šátků

Obrovské šátky, do kterých jste se balily v zimě, střídají ty menší a lehoučké. Barvám, vzorům a potiskům se nevyhýbejte a hlavně šátek pořádně využijte. Zakomponovat ho můžete i do svého účesu.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): šátky Zara, 249 Kč, a Mango, 249 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Na foto: šátky Zara, 299 Kč za 2 kusyFoto: Archiv firmy

Stylový náhrdelník

Pokud vám nesluší chokery obepínající krk (nebojte, nejste v tom ani zdaleka samy), pořiďte si dlouhý náhrdelník, který prospěje bez rozdílu všem. Nejvíce nás baví v kombinaci s jednoduchými kousky.

Foto: Archiv firmy

Na foto: náhrdelník Massimo Dutti, 895 KčFoto: Archiv firmy

Náramek, který vás neopustí

K létu patří spousta bižuterie a náramků, které koupíte za pár korun. Chcete-li ale po náramku delší životnost, investujte do kůže. Výrazný náramek připomínající pásek najdete i v modré variantě.

Foto: Archiv firmy

Na foto: kožený náramek Massimo Dutti, 695 KčFoto: Archiv firmy

Brýle s velkým B

Při výběru slunečních brýlí se nevyplatí držet se zkrátka – obzvlášť když už doma máte kvalitní pár, který nosíte rok za rokem. Do velkých investicí se pouštět nemusíte, spolehlivou ochranu (a kýžený styl) vám poskytnou i brýle, které nestojí tisíce.

Foto: Archiv firmy

Na foto: sluneční brýle Bershka, 299 KčFoto: Archiv firmy

Nepřehlédnutelné náušnice

Máte slabost pro výrazné náušnice? Připravte se, že nebudete vědět, které dříve vybrat. Pecičky schovejte na jindy a do uší si přicvakněte pár, který působí jakkoli, jen ne skromně.

Foto: Archiv firmy

Na foto: náušnice Mango, 299 KčFoto: Archiv firmy

Tip pro vosí pas

Majitelky ukázkově štíhlého pasu by si neměly nechat ujít korzetový trend. Šněrovací pásek zdůrazní siluetu a skvěle promění i obyčejnou košili. Za nás palec nahoru!

Foto: Archiv firmy

Na foto: pásek Zara, 549 KčFoto: Archiv firmy

Kdo si hraje, nezlobí!

Pokud sledujete naši módní rubriku pečlivě, nemohlo vám ujít, jak je letní sezona hravá. Na každém druhém kousku najdete potisky a nášivky. Za nové oblečení v podobném duchu ale nemusíte příliš utrácet. Co třeba vtipné brože? Pozor, s jejich množstvím to raději nepřehánějte.

Foto: Archiv firmy

Na foto: sada broží Mango, 399 KčFoto: Archiv firmy

Kolik prstýnků je moc?

I letos si můžete na ruce navléknout celou sadu ozdobných kroužků. Pakliže vám výrazné doplňky moc neříkají, jsou pro vás ideální volbou tenké prstýnky.

Foto: Archiv firmy

Na foto: set prstenů Bershka, 199 KčFoto: Archiv firmy

Všeříkající náhrdelník

Jednou se můžete vyznávat z lásky k jaru a podruhé si klidně poskládejte úplně jiný nápis. Náhrdelník s výměnnými písmenky přesně koresponduje s duchem uvolněné sezony. Móda má být zábava!

Foto: Archiv firmy

Na foto: náhrdelník Pull&Bear, 299 KčFoto: Archiv firmy

Tak co říkáte, vybraly jste si?

Reklama

Související témata:

Načítám