Hlavní obsah

Chcete omladit své tělo?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Také přemýšlíte, co vylepšit?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Být krásná a zdravá. Už to nemusí být jen sen. Moderní estetická medicína umí pomoci takřka s jakýmkoliv problémem.

Článek

Dříve si to mohly dovolit jen hollywoodské hvězdy, dnes už může prakticky kdokoliv. Je libo plastiku, omlazující injekce nebo se bezbolestně zbavit tuku? Všechno jde. Docela snadno a bez problémů. Jakou proceduru si můžete dopřát a jakými způsoby si nechat vylepšit nedostatky?

Marconiho proudy

Ošetření pomocí speciální skleněné sondy na bázi elektrického pole. Dosažený efekt je oživení metabolismu buněk, úbytek volných radikálů, podpora hydratace, celková regenerace a také zpevnění pleti. Ošetření probíhá zhruba dvacet minut a dáte za něj 400,- Kč..

Elektrolipolýza

Unikátní metoda odstraňování tuku především v problematických partiích. Je účinná zvláště tam, kde už nepomáhá ani cvičení. Zaplatíte 1500-3000 korun.

Lymfoven masáž

Lymfatická masáž pomocí tlakové masáže. Aktivuje se lymfatický systém, zlepšuje celulitidu a odstraňuje pocit ‚těžkých" nohou. Využívá se také při léčbě křečových žil. Cena za sezení okolo 300 korun.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Estetická chirurgie je dostupná všemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Bělení zubů

Dnes už je možné vybělit zuby až o 8 odstínů a zuby vydrží vybělené 2-3 roky. Procedury probíhají ve třech dvacetiminutových aplikacích gelu, který reaguje na zdroj modrého světla. Takovéto bělení je účinné a bezpečné. Cena cca 3000 korun.

HealOzone

Bojíte se zubaře? Tak to potom vyzkoušejte bezbolestné a bezdotykové ošetření zubů pomocí ozonu. Ten umí během 20 vteřin vybít až 99,9 procenta bakterií, které způsobují zubní kaz. Kazy, které byly ozonem ošetřeny, se už znovu nevytvoří. A co je důležité - ošetření nebolí. Cena za ošetření jednoho zubu je kolem 500 korun.

Plastická operace břicha

Řeší problém povislé kůže a povolené břišní stěny. To se nejčastěji stává po těhotenství nebo výrazném zhubnutí. Operace se provádí v celkové anestezii a je třeba počítat s tím, že rekonvalescence není nijak příjemná. Cena cca 10-40 000 korun.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Před zákrokem se nejdříve naznačí linieFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Miniliposukce

Pokud se chcete zbavit nadměrného tělesného tuku, pak je miniliposukce tím pravým. Podkožní tuková vrstva se sníží odsátím tuku. Cena se pohybuje podle množství odsátého tuku - za 100 ml - 5000 korun.

Uhlíkové injekce

V lázeňství se požívají už od začátku dvacátého století. Umí léčit bolavé klouby. Nově se začaly používat také v estetické medicíně, kdy se plyn tenkou jehličkou vpichuje pod pokožku. Tu vypíná a díky tomu mizí vrásky či celulitida. Cena za jedno sezení je 1200 korun.

Rhinoplastika

Operace nosu je jedním z nejnáročnějších výkonů estetické chirurgie. Navíc kromě toho, že vám lékař může vytvarovat nos přesně podle vašich představ a požadavků, používá se tato operace také v případech neprůchodné nosní přepážky. Cena: cca 20-35 000 korun.

Aesthera

Nastává konec dnům, kdy odstraňování ochlupení bolí. Přístroj Aesthera umí díky silné světelné energii zničit přímo cibulky, ze které chloupky vyrůstají. Stačí absolvovat 4-5 naprosto nebolestivých sezení a už nikdy se nebudete muset zabývat slovy depilace či epilace. Přístroj navíc umí pokožku také omladit. Cena se liší podle oblasti: horní ret - 600 korun, dolní končetiny - 3500 korun, podpaží - 1500 korun.

Mezoterapie

Pod tímto tajemným slovem se skrývá kombinace akupunktury a léčby vysoce účinnými látkami. Tělo vyhladí a provádí se pomocí mikroinjekcí. Cena se různí podle jednotlivých salonů, začíná na 3600 korun.

Tak vzhůru do zkrášlení...

Reklama

Související témata:

Načítám