Hlavní obsah

Chcete vypadat perfektně?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ale nevíte si rady s líčením? Tápete v této oblasti anebo se chcete jen něco nového přiučit? V tom případě nezapomeňte navštívit osobní kurz líčení ve škole Surface, kde se naučíte vše podstatné, a díky tomu se budete cítit opravdu skvěle.

Článek

Líčíte se téměř každý den, ale stále si říkáte, že to není ono? Ptáte se: „Je to opravdu líčení, které mi sluší? Doporučil by mi profesionální vizážista jiný postup, jiné barvy, jinou dekorativní kosmetiku?"

Pokud se konečně chcete přestat sama sebe ptát na podobné otázky, tak řešení je opravdu velmi jednoduché. Navštivte přední školu v oblasti líčení Surface na pražských Vinohradech. Zaměřují se hlavně na výuku make-upu pro vizážistky, ale nabízí i osobní kurzy, které jsou určeny všem ženám, které o sebe chtějí pečovat profesionálním způsobem, zdokonalit svůj vzhled a rozzářit tvář, ať už pro mimořádné příležitosti či jen proto, aby se cítily dobře a sebevědomě.

Přijďte na kurz, není se čeho bát!

Během kurzu osobního líčení vám profesionální vizážistka doporučí denní i večerní líčení. A nejen to. Během kurzu se takto líčit i naučíte! Po absolvování dokážete zvýraznit své přednosti a zamaskovat případné nedokonalosti. Co víc si ještě přát?

Jak je známo, pro každý typ obličeje existují triky, které dokážou zázraky. Chcete oživit výraz obličeje nebo dodat jiskru a tolik důležité sebevědomí? Vizážistka vám doporučí vhodné líčení vzhledem k tvaru obličeje, barvě a tvaru očí i rtů. Naučíte se denní a večerní líčení přímo pro váš typ, seznámíte se s trendy líčení a naučíte se triky profesionála. Kurzu se rozhodně nemusíte bát. Ve velmi příjemné atmosféře vás totiž čekají jen samé příjemné dámské záležitosti!

Kurz líčení je i vhodným vánočním dárkem

A výsledky? Ty jsou naprosto osobité a ušité přímo vám na míru. Proniknete totiž do tajemství profesionálního líčení! Pozor, Surface profesionální škola líčení je zcela nezávislá a není propojena s žádnou konkrétní značkou dekorativní kosmetiky. Máte tedy jistotu, že získáte neovlivněný názor nezávislých profesionálů.

Můžete se těšit i na závěrečné fotografování, ze kterého si odnesete nejen milou, ale i hodnotnou památku. A pokud ještě nemáte vánoční dárek pro maminku, dceru či kamarádku, kurz osobního líčení je rozhodně velmi vhodným dárkem pro každou ženu, která si uvědomuje důležitost upraveného vzhledu.

Více informací na www.surfacemakeup.cz.

Reklama

Načítám