Hlavní obsah

Chcete vyšší plat? Tyhle triky vám ho pomůžou získat!

Restart vyssi platVideo: Jeanette Dietl, Shutterstock.com

 

Reklama

Pracujete mnoho let v jedné firmě a své úkoly plníte dobře, ale váš plat zůstává stále stejný. Jste demotivovaná a přemýšlíte, jestli na stávajícím místě vůbec zůstávat? Neodcházejte a raději si řekněte o zvýšení platu. Koučka Lenka Černá vás naučí, jak na to – prakticky a krok za krokem.

Článek

Myslíte, že si zasloužíte vyšší plat, ale neumíte si o to říct? Stydíte se, je vám to trapné nebo nevíte, jak požadavek formulovat? Koučka Lenka Černá vám v pořadu Restart života internetové televize Stream.cz přináší praktický návod, jak to udělat.

Podstatná je příprava. Sepište si všechny změny, které se díky vaší práci ve firmě udály. Mnohdy se stává, že někdo pracuje za víc lidí, aniž si to nadřízený uvědomuje. Také je důležité zbavit se stresu a nervozity – můžete se takzvaně uzemnit, naučit se klidně dýchat a používat pozitivní afirmace. Jaké? I to se ve videu dozvíte. A navíc vám koučka poradí, kterou barvu oblečení pro rozhovor zvolit, jak se při samotném jednání chovat a čeho se naopak vyvarovat. A když si o peníze nedokážete říct ani teď, nezoufejte a pracujte na své sebelásce. Protože když dokážete ocenit samy sebe, dokážou vás ocenit i ostatní.

Už jste si o zvýšení platu řekly? A byly jste úspěšné?

Reklama

Načítám