Hlavní obsah

Chcete vyzrát nad otravným žehlením košil? Kravaťák ví jak

Foto: ETERNA Mode GmbH

Poznejte kouzlo košil, které se nemusí žehlitFoto: ETERNA Mode GmbH

Žehlení je dřina, kterou si asi nikdo moc neužívá. Obzvlášť košile bývají největší noční můrou. Přitom mohou vypadat perfektně i bez žehlení. Nevěříte? Ukážeme vám kouzlo nežehlivých košil, které vám ušetří čas i nervy.

Článek

Pokud neznáte nežehlivé košile, nejste sami. Přitom právě ony vám dokážou ušetřit spoustu dřiny. Nejenže se nemusí žehlit, ale ještě se samy na těle vyrovnávají, a dokonce nenasákávají nepříjemné pachy. Pokud myslíte, že takové košile musí být drahé, jste na omylu. Cenově se nijak neliší od těch klasických. Například německá značka Eterna patří mezi úplnou špičku a na e-shopu Kravaťák.cz jejich košile pořídíte i pod 1 500 Kč. Jak to tedy funguje?

Vyperete, pověsíte a je hotovo... I bez žehlení

Není v tom žádná magie. Na košile Eterna se používá jen ta nejkvalitnější bavlna. Zpracovává se pomocí tlaku, čímž získává své nežehlivé vlastnosti. Košili pak stačí vyprat běžným způsobem jako ostatní prádlo – jen bez aviváže, která poškozuje bavlněná vlákna. Po vyprání ji pověsíte na ramínko, urovnáte a necháte uschnout. To je vše – žádné žehlení! Místo šermování žehličkou se můžete natáhnout na gauč a pustit si třeba oblíbený seriál.

Foto: ETERNA Mode GmbH

Nežehlivé košile z Kravaťák.cz vám ušetří spoustu času, který můžete strávit daleko od žehlicího prknaFoto: ETERNA Mode GmbH

Celý den jako ze škatulky

Jako jediná značka pánských košil se Eterna sama dožehluje pomocí tělesného tepla. To přijde vhod každému, kdo si často sedá nebo třeba nechce celý den trávit v saku. Sklady a záhyby vytvořené pod sakem se samy za chviličku vyrovnají a zmizí.

Další skvělou vychytávkou je účinná a dermatologicky testovaná antipachová úprava. Patří mezi nejvýznamnější novinky na trhu a působí po celou dobu životnosti košile. Maličké molekuly v látce pachy pohlcují a ty se uvolňují až během praní. Nemusíte se tedy obávat nepříjemného odéru z jídla či kouře na jednáních nebo při výletech za kulturou.

Foto: ETERNA Mode GmbH

Pomačkaná látka a zápach jsou minulostíFoto: ETERNA Mode GmbH

Na míru všem typům postavy

Potřebujete spíše slim fit, klasický střih nebo nadměrnou velikost? Krátké nebo prodloužené rukávy? Nic není problém. Kravaťák.cz je dlouholetým prodejcem košil Eterna s největší skladovou zásobou v České republice. Z široké nabídky si vybere úplně každý.

Vyperete, pověsíte a je hotovo... I bez žehleníVideo: ETERNA Mode GmbH

Košile si také můžete přijít vyzkoušet na vlastní kůži do naší kamenné prodejny v centru Prahy. Elegantní vzhled zde navíc lehce sladíte díky velkému výběru kravat, motýlků a dalších doplňků od firmy Brinkleys. Skoncujte jednou provždy s žehlením košil a ušetřený čas raději věnujte tomu, co vás opravdu baví!

Reklama

Načítám