Hlavní obsah

Chcete zhubnout a cítit se dobře? Jde to

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou za vámi, a ačkoli o nich mluvíte jako o dnech klidu a pohody, často jde spíše o období přejídání a tláskání různých laskomin. Těžko se vám pak dodržuje pravidelný vyvážený jídelníček.

Článek

Pokud jste si při odbíjení silvestrovské půlnoci dala předsevzetí, že tento rok už ale opravdu zhubnete, pusťte se do toho s plnou vervou a veškerou motivací, kterou máte. Je dobré si také stanovit záchytné body. Takovým záchytným bodem může být například odměna, když se vám podaří shodit první 3, 5 nebo 10 kilogramů. Samozřejmě ne odměna ve formě sladkostí, ale nový náramek nebo šmrncovní sukně by se vám líbit mohla, co říkáte?

Řekněte si, co je pro vás důležité

Každá máte jiný životní cíl, a stejně tak v případě nadváhy chcete hubnout z různých důvodů. Jedna proto, že už nestačí kamarádkám na kole, druhá proto, že si nemůže obléct své oblíbené „malé černé“ a další, protože se prostě necítí dobře. Dosažení vlastní spokojenosti by ale mělo být cílem každého z nás.

Proteinové nápoje

Každý někdy potřebuje „berličku“

Hubnutí není vůbec jednoduché, proto je určitě vhodné si pomoci nějakou ověřenou a fungující berličkou. Tou může být například populární proteinová dieta KetoDiet, kterou s oblibou využívají i české celebrity, ale samozřejmě nejen ony.

„Zjistila jsem díky KetoDiet, že je důležité přemýšlet nad tím, co jíme, protože i to hodně ovlivňuje naši náladu, chuť do života i vztahy k lidem. Je to zvláštní, ale je to tak. A dá se jíst chutně a zdravě. Jde jen o to srovnat si priority,“ říká paní Růžena, která má úspěšně za sebou celý dietní plán této proteinové diety.

Proteinové omelety

Jak KetoDiet funguje?

Program proteinové diety KetoDiet se skládá ze 3 jednoduchých kroků, v průběhu kterých jíte chutná proteinová jídla, dopřáváte si množství zeleniny a učíte se pravidelně a vyváženě jíst. Protože je KetoDiet (jak už název napovídá) založena na ketóze, tedy přednostním spalování tuků, výsledky jsou vidět velice rychle. K dispozici vám navíc budou výživoví poradci online, kteří vám poradí a povzbudí vás, právě tehdy, když to budete potřebovat.

Více o proteinové dietě KetoDiet se můžete dočíst na www.ketodiet.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám