Hlavní obsah

Chci vypadat mladší! Zn.: Hned!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Splňte si sen vypadat mladšíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypadat mladě - to není jen o správném vyběru krému proti vráskám! Mladě se musíte cítit i vy sama uvnitř! Nová kniha přináší ženám 100 a 1 radu, jak vypadat mladší. Přiznejte se - která žena po tom alespoň jednou v životě nezatouží?

Článek

Kniha Emmy Baxter-Wright, bývalé britské stylistky a vizážistky hvězd kanálů Channel 4 a BBC, je doslova nabitá radami, jak zůstat mladá a udržet si svěžest a krásu. Autorka je skutečnou odbornicí a podobně jako u nás na webu umí poradit např. Barbora Hozmanová v Kosmetické poradně nebo Renata Zelinková v poradně Poraďte se s vizážistou, i ona ženám radí v časopisech o kráse a módě jako Marie-Claire nebo Cosmopolitan.

Kniha obsahuje tipy a triky pro péči o pleť a vlasy. Dá vám návod, jak vybrat vhodnou kosmetiku i typ oblečení. Samostatnou kapitolu si vysloužilo zdravé stravování. V neposlední řadě vám kniha nabídne návod na správné a hlavně účinné cvičení. Vybrali jsme pro vás několik zaručených tipů, jak vypadat mladší:

Obličejová masáž - Pár minut denně si masírujte obličej konečky prstů. Pleť zůstane svěží a mimické vrásky nebudou tak hluboké. Dvěma prsty zlehka poťukávejte od úst a podél čelisti, abyste podpořila krevní oběh a pleť se rozzářila.

Foto: motto.cz

Autorkou knihy je zkušená vizážistkaFoto: motto.cz

Červené vlasy- Alternativou k melíru tmavých a světlých odstínů je celková změna barvy vlasů a volba světlejšího nebo tmavšího měděného odstínu, který je dobrý pro barevný tón starší pokožky.

Nakrmte své nehty - S postupem věku rostou nehty asi o polovinu pomaleji, než jste byla zvyklá v mládí. Zajistěte jim dostatečnou výživu masáží olejem s obsahem velkého množství vitaminů.

Proberte šatník - Udělejte si čas před velkým zrcadlem vyzkoušet všechno oblečení. Buďte k sobě upřímná. V šatníku si nechte jen to, v čem vypadáte skvěle.

I n-line bruslení zpevňuje zadeček- Třicet minut na bruslích je efektivnější než dlouhý běh nebo jízda na kole. Dokonale procvičíte svaly na bocích a velký hýžďový sval s vyvinutím minimální námahy.

To je opravdu jen zlomek toho, co pro sebe v pokročilejším věku můžete udělat. Pokud chcete znát všechny osvědčené tipy, pořiďte si tuto novou knihu 1001 rad, jak vypadat mladší!

Baxter-Wright, E.: 1001 rad, jak vypadat mladší Vydalo nakladatelství Motto 224 stran, 229 Kč

Reklama

Načítám