Hlavní obsah

Byla jsem nevěrná. Se 3 najednou!

Foto: Shutterstock

Chtěla jsem mít kontakt se svými vrstevníkyFoto: Shutterstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vše se mi vrací jako bumerang. Když mi bylo 15 let, byla jsem ještě v 9. třídě, přes chat jsem poznala muže, který mě velice zaujal. Problém byl v tom, že byl osm let ženatý a měl 3letého syna.

Článek

Mně tvrdil, že je v rozvodovém řízení a že už u ní nebydlí. Začali jsme si psát v lednu 2006 a až na jaře téhož roku za mnou přijel. Měl to přes 100 km. Byl to můj první opravdový vztah, on se po roce rozvedl a začal si hledat byt. Moji rodiče nejprve byli v šoku, že tak dospělý muž chce vztah s 15letou puberťačkou. Jenže já byla úplně jiná než dívky stejného věku, nikde jsem nechodila, po žádných diskotékách ani venkovských zábavách. Měla jsem jedinou kamarádku a věnovala jsem se pouze koním.

Koupil si byt, vše vybavil, jak se to líbilo mně. Jenže to už se blížily mé 18. narozeniny a já si uvědomila, že chci trochu jiný život, toužila jsem po nějakém oživení. Sice mi s ním nic nechybělo, měla jsem všechno, víkendy v Rakousku, každou chvilku večeře v restauracích. Stěžovat jsem si nemohla. Ale pak jsem si uvědomila, že bych se taky chtěla bavit na společenských akcích s lidmi stejného věku. Jenže jsem měla strach ukončit tak silný vztah.

Začala jsem být nevěrná s o rok starším klukem. Bylo mi s ním fajn a vůbec mi nechyběl přepych. Vlastně jsem to táhla rok na dvě strany a vůbec jsem se nemohla rozhodnout. Trápila jsem ho a moc dobře jsem to věděla. Jenže já sama jsem byla úplně bezradná. Měsíc po mých narozeninách jsem poznala ještě dalšího kluka, který byl taky o pouhý rok starší než já, vůbec jsem netušila, že se do mě zamiluje. Po dvou měsících schůzek s tím třetím klukem jsem cítila, že už mě vážně nic netáhne k tomu o 15 let staršímu muži. Bohužel jsem ani nedokázala tomu druhému říct, že se s ním scházet už také nebudu. Takže jsem to táhla opět se dvěma další měsíc.

Dnes je realita jiná, mám pouze jednoho a to je ten poslední kluk. Jako jediný mi dal důvod přestat se scházet s jinými a věnovat se pouze jemu. Nejhorší je, že se brzy nastěhoval k nám, každý den jsme byli spolu. Jsme spolu devět měsíců a on si najednou uvědomil, že mě nemá tolik rád, a před třemi dny se odstěhoval zpět domů.

Vůbec nevím, co mám dělat, moc jsem ho hlídala, nechtěla jsem ho pouštět samotného s kamarády, prostě nikam. Až teď zjišťuji, jaké to je, když ten druhý miluje míň než ten první.

Jediné moje přání dnes je, aby se ke mně opět moje poslední láska nastěhovala.

Reklama

Načítám