Hlavní obsah

Chyby, které ženy dělají při prvním sexu s novým mužem

Foto: thinkstock

První sex s novým partnerem je výjimečný! Nedělejte při něm zbytečné chyby!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhá a další schůzka aneb Schyluje se k prvnímu sexu? Podle některých právě tento moment rozhoduje o vaší budoucnosti: muže necháte nahlédnout do toho, co přijde. Představte se co nejlépe!

Článek

První milování s novým mužem je prostě jen jednou. Je třeba vydat se správnou cestou a nic nezkazit. Tyhle chyby nedělejte, dámy, nebo si tím zaděláváte na malér! P. S.: Není zač.

1. Nedáte prostor představivosti

Zřejmě ze sebe chcete vydat maximum, nicméně hned napoprvé nevytahujte bičíky, pouta, bizarní oblečky a nesvěřujte se se svými perverzními sny. Proč? Prostě je brzy!

„Nejdřív chci říct, že nemám nic proti emancipaci a aktivním ženám, spíš naopak, lichotí mi zájem takových žen, ale na druhé straně nic se nemá přehánět,“ svěřuje se jedenatřicetiletý Luboš. „Nikdy nezapomenu na svoji sexuální zkušenost s jednou starší ženou. Po druhé schůzce jsme skončili u ní doma. Roztrhla mi košili, vrhla se na mě, pak sáhla někam pod postel, dala mi do ruky vibrátor a řekla, ať jí to hned udělám. Byl jsem v šoku. Chtěl jsem si to taky trochu užít, a ona mě naprosto zaskočila,“ popisuje Luboš svůj zážitek s nedočkavou milenkou.

Foto: thinkstock

Přílišná sexuální otevřenost se vám při úvodním milování nemusí vyplatitFoto: thinkstock

2. Omlouváte se za svoje tělo

Helen Fisher, kulturní antropoložka na Rutgers University, říká, že muži nesledují polovinu věcí, kterými jsou ženy posedlé. Nějaká povislá kůže? A kde? „Je úžasné, co pánové nevnímají, pokud jsou nadšení ze zájmu o ně a těší se na sex,“ nechala se slyšet vědkyně, podle které za všechno může sexuální euforie. Proč tedy zmiňovat tělesné nedostatky a zbytečně před mužem snižovat svoji hodnotu, když jemu je nějaká celulitida ukradená? Vaše nadšení ze sexu převálcuje naprosto všechno!

3. Nepoužijete ochranu

Víte jen velmi málo o jeho sexuálních zvycích, rozpaky vám bránily zeptat se na jeho minulost, je to tak? Mít s ním nechráněný sex jenom proto, že je to fajn a možná to působí spontánněji, patří mezi myšlenky sexuálně nezralé osoby. Žádná ochrana rovná se chyba jako hrom!

4. Druhý den se stydíte

Sex bylo vaše rozhodnutí, proto si odpusťte otázky typu: Nechovala jsem se moc vlezle? Neměla jsem s tím orálem ještě počkat? Nebylo na sex moc brzo? Velké holky „bycha nehoní“. Jak se zachovat druhý den ráno? Britská sexuoložka Tracey Cox v jedné ze svých knih radí následující: „Dopřejte mu závěrečný, do morku kostí vzrušující polibek s vaším skoro nahým tělem pevně přitisknutým k jeho a ďábelsky se usmějte.“ To je gesto, které vyjadřuje, že si stojíte za svým chováním.

Foto: thinkstock

Neřešte, jak vypadáte. Muž, se kterým jste v posteli, si vás chce užít, ne poslouchat o vašich faldících a celulitidě!!Foto: thinkstock

5. Lpíte na komunikaci

Po prvním sexu s novým mužem se můžete spolehnout na spoustu emocí. Přílišná „přilnavost“ se ale nevyplácí, muži potřebují prostor. „Poté, co jste se dostali z postele a možná něco posnídali, zmiňte se, že včera večer bylo hodně legrace, ovšem teď už musíte jít. Odchod z vlastní vůle ukazuje, že máte i jiné priority ve svém životě a ty se nemění jen proto, že jste se spolu vyspali,“ nabádá všechny ženy sexuoložka Amber Madison z New Yorku, která otázku chybného chování žen po sexu řeší na svých webových stránkách, kde varuje i před další katastrofou.

„Většina mužů tvrdí, že nechají ženu čekat dva, tři dny, než jí zavolají, protože nechtějí působit zoufale. Takže klid,“ uklidňuje expertka s tím, že když nezavolá on vám po takové době, považujte to za epizodku s názvem „sex s blbcem“. Život jde dál, ne? Chyba není na vašem přijímači.

A co vy? Děláte s novým milencem podobné chyby?

Reklama

Související témata:

Načítám