Hlavní obsah

Chytré ovládání produktů LOMAX zvyšuje uživatelský komfort

Foto: Lomax

Předokenní rolety LOMAX s dálkovým ovládánímFoto: Lomax

Díky aktuálním zvýhodněním u žaluzií, rolet a vchodových dveří navíc můžete výrazně ušetřit.

Článek

Při výběru stínicí techniky je jedním z klíčových atributů výběr správného druhu ovládání. Zjednodušeně ho lze rozdělit na manuální a automatické. U prvního typu jsou žaluzie nebo rolety ovládané tlačítkem na zdi či dálkovým ovladačem. Klíčovou roli tak má uživatel. Druhý typ funguje na bázi automatických systémů a postupně se co do oblíbenosti pomalu vyrovnává manuální variantě.

U pokročilejšího řešení je stínění osazeno čidly, která reagují na povětrnostní podmínky. Díky nim se tak žaluzie či rolety automaticky vytáhnou, pokud je potřeba pustit do interiéru světlo, nebo naopak domácnost či kancelář zastíní, když aktuální podmínky venku odpovídají uživatelskému nastavení. Jeho hlavní atributy si každý zákazník může naprogramovat pomocí aplikace v chytrém telefonu či tabletu.

Naproti tomuto trendu jde v současnosti i společnost LOMAX. „Do konce května mohou naši zákazníci využít speciální akce s názvem Ovládejte svůj dům chytře. Pokud si zakoupí 5 a více kusů rolet či žaluzií s motorem Somfy iO, získají k nim zdarma mobilní aplikaci Connexoon. Díky ní mohou nejen stínění, ale i garážová vrata, vjezdovou bránu nebo markýzu ovládat a programovat prostřednictvím chytrého zařízení prakticky odkudkoli,“ řekl obchodní ředitel společnosti Jan Malysz.

Foto: Somfy

Ovládejte svůj domov CHYTŘE, jednoduše a odkud chcete! Stačí vám k tomu jen chytrý telefonFoto: Somfy

Žaluziím a roletám bude věnován i Den stínicí techniky, který letos opět připadá na 16. května. Společnost LOMAX během něj uspořádá na všech svých showroomech v Česku a na Slovensku Den otevřených dveří. Zákazníci, projektanti či architekti si tak budou moci na vlastní oči prohlédnout a vyzkoušet vzorky venkovních žaluzií a předokenních rolet a probrat jejich možnosti s odborníky.

Ovládání dveří AKTIV 77

Neméně důležitý je způsob ovládání i u vchodových dveří. Odemykání pomocí klíče platí již po staletí za nedostižnou klasiku. Moderní technologie ale pronikají i do tohoto segmentu, v nabídce společnosti LOMAX si tak uživatelé mohou vybrat i otevírání dveří pomocí kódovací klávesnice, čtečky RFID čipů či čtečky otisků prstů. Toto řešení ocení například v momentu, kdy se vrací z nákupu a mají plné ruce tašek. Přiložení prstu ke čtečce je tak pro ně jednodušší než zdlouhavé hledání klíčů.

Foto: Lomax

Odemykání hliníkových vchodových dveří LOMAX AKTIV 77 otiskem prstuFoto: Lomax

I v případě vchodových dveří AKTIV 77 mohou přitom zákazníci společnosti LOMAX využít zajímavé akce. „U modelů Creative 101, 305 a 904 stejně jako u příčkových dveří typu N1, N2, N3 a N4 nabízíme u pěti barevných provedení možnost cenového zvýhodnění v hodnotě 3000 Kč,“ doplnil Jan Malysz. Akce přitom trvá až do konce letošního července.

Reklama

Načítám