Hlavní obsah

Chytré podprsenky řeší problémy

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chytré podprsenky umí vyřešit problémy. Ne teda všechny, ale i přesto vám moderní podprsenky mohou v lecčem usnadnit život. Podívejte se v čem!

Článek

Podprsenky se právem řadí mezi největší vynálezy lidstva – hned za automatickou pračkou a kontaktními čočkami. Alespoň co se týče nás žen. Někdy však jako by to nestačilo. Naštěstí jsou však návrháři kluci šikovní a vymysleli spoustu užitečných kousků, které hravě vyřeší všední problémy – kam schovat velká prsa i jak si z nulek vyčarovat okouzlující dekolt.

Boj s velkými prsy? Vyřešeno!

Velká prsa, žlábek ve výstřihu – to je sen mnoha žen. Ovšem ty, které tímto darem příroda obdarovala, si leckdy přejí ňadra menší. Čím větší poprsí, tím větší problémy – také se vás to týká? Prsa při sportu poskakují, záda bolí a samotný nákup podprsenky je jednoduše peklo. Takhle velké kousky totiž prodejci často v nabídce ani nemají, a když ano, jedná se o stoletý střih vhodný tak pro babičku v pokročilém důchodu.

Podprsenka Caffe Latte pro plnější tvary. Nyní na Astratex.cz za akční cenu 479 Kč

V kolekci podprsenek pro plnější tvary na Astratex.cz však nyní návrháři představují designové kousky, které přirozeně poskytnou podporu i extra velkým prsům a současně se s nimi nemusíte bát vyrazit na veřejnost (nebo se přinejmenším svléknout v dámské šatně).

Podprsenky pro křehotinky s plným dekoltem

U velkých prsou ještě chvilku zůstaneme. Tentokrát se však zaměříme na děvčata a ženy, které by směle mohly oblékat velikost XS… kdyby jim ovšem prsa nenarostla trochu více. Pro tyto dámy návrháři připravili speciální kousky, které mají obvod už 70 či 65 a košíčky jsou přitom ve velikostech H či I.

A stejně jako podprsenky pro pořádné ženské je i toto spodní prádlo vyvedeno v originálním a líbivém designu. Mezi takové vysněné kousky patří například podprsenka Charlie BIG, která se vyrábí až do velikosti 65F.

Podprsenka Charlie BIG pro drobné ženy s velkými prsy. Nyní na Astratex za akční cenu 559 Kč

Plochý hrudník? Pomůže double push-up

Na zcela opačné straně se svými problémy pak stojí ženy, které jsou rády, když ji padne áčkový košíček. Schovávat pod tričkem velikost nula-nula-nic zrovna moc na sebevědomí nepřidá. Běžným řešením je koupě obyčejné push-up podprsenky. Vycpávky i speciální střih prsa pozvednou a majitelky malých ňader se tak nemusí za svůj dekolt stydět.

Pro ty, kterým však obyčejná push-upka nestačí, přicházejí návrháři s originální podprsenkou double push-up. Má speciální střih i tvarované výstelky, díky kterým dokáže vmžiku zvětšit velikost prsou až o dvě velikosti. Kromě toho zabezpečí také přirozený tvar prsou a díky hladkému povrchu a odepínatelným ramínkům je vhodná téměř pod jakékoli oblečení.

Podprsenka s double push-up efektem. Nyní na Astratex.cz za akční cenu 359 Kč

Slevy na vybrané podprsenky platí na Astatex.cz jen tento týden – do neděle 28. 10. Pusťte se tedy do obměny šatníku – vždyť si přece zasloužíte nějaký ten nový pěkný kousek…

Reklama

Související témata:

Načítám