Hlavní obsah

Co bude Jessica Alba dávat k Vánocům?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte, čím své blízké (a sebe) letos potěšit na Vánoce? Základem je vždy mít na paměti styl a vkus obdarovaného. Vše ostatní je již jen na vás, a pokud potřebujete trochu inspirace, čtěte dále.

Článek

Také si říkáte, v čem spočívá tajemství bezchybné pleti krásné Jessiky Alby? Drží se základního pravidla – důkladně čištění pleti s Braun Face, prvním epilátorem a čisticím kartáčkem 2 v 1 na světě.

Hlava epilátoru precizně a efektivně odstraní i neviditelné chloupky. Na rozdíl od vosku si chloupky nemusíte nechat narůst, epilátor je vezme již od 0,02 mm a s 200 pohyby za sekundu je mnohem rychlejší než pinzeta. Stačí vyměnit hlavu a z epilátoru se stane efektivní kartáček pro hloubkové čistění pórů. Díky stovkám mikrooscilací pracuje čisticí kartáček Braun Face šestkrát účinněji než běžné ruční čištění. Mít zářivou pleť nebylo nikdy tak jednoduché!

Epilátor a čisticí kartáček 2 v 1 Braun Face pro zářivou pleť

Zdravý vzhled vlasů

Všechny dobře víte, že tepelná úprava může vlasy vysušit a extrémně vysoké teploty jsou dokonce důvodem jejich poškození a následné lámavosti. Nechat vlasy uschnout přirozeně je časově náročné, a zvláště teď v zimních měsících i nepraktické. Navíc si většina z vás neumí představit styling bez vyfoukaných vlasů.

Nový inteligentní vysoušeč vlasů Braun SensoDryer s technologií Iontec zachová zdravý vzhled vlasů. Díky teplotnímu senzoru udržuje konstantní teplotu vzduchu, aby nebyly vystaveny nadměrnému vysušení. Pro dokonalé zakončení slouží funkce ochlazovacích stupňů, která účes zafixuje. S vestavěným AC motorem má Braun SensoDryer navíc pětkrát delší životnost než běžný vysoušeč.

Inteligentní Braun SensoDryer pro zdravý vzhled vlasů

Praktický dárek pro gentlemana

Vytříbené chování, padnoucí oblečení a péče o zevnějšek patří mezi známky opravdového gentlemana. Mezi nezbytnost v péči o vzhled stále častěji figurují elektrické holicí strojky. Ty navíc patří mezi praktické dárky, které mají vždy u muže úspěch. Samozřejmě je každý muž jedinečný, ale všichni tajně touží po něčem, co předčí jejich očekávání.

Je dobrodruhem tělem i duší a rád zkouší nové věci? Vyberte mu nový Braun WaterFlex, elektrický holicí strojek stvořený pro holení s vodou, pěnou nebo gelem. Konstrukce s 33stupňovou výkyvnou hlavou se přizpůsobí všem konturám obličeje a se 100% vodotěsností do hloubky až pěti metrů bude připraven, kdykoli bude potřeba.

100% vodotěsný Braun WaterFlex

Nebo je ten váš spíše městský typ, který vždy sleduje poslední trendy? Ví o všech nových cool restauracích a zajímavých místech? Rád o sebe pečuje a holení je pro něj rituálem? Pro takového muže je ideální takový holicí strojek, který je zároveň inovativní vychytávkou. Překvapte ho s Braun °Cooltec, prvním elektrickým holicím strojkem s technologií aktivního chlazení. Jeho výkon ocení zejména muži s citlivou pokožkou, neboť dokáže eliminovat teplo vznikající při holení a poslat podráždění pokožky k ledu.

Braun °Cooltec s technologií aktivního chlazení

Nakupujte bez rizika! Na výrobky značky Braun se vztahuje 100 dní záruka vrácení peněz, takže pokud se přece jen nestrefíte do vkusu obdarovaného, můžete jej do 100 dnů od data zakoupení vrátit. Pro více informací navštivte: www.braun.com/cz.

Reklama

Načítám