Hlavní obsah

Horoskop Štíra na pátek 19. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Pozitivní vliv na vás vyvíjí Slunce, jež se v 16.01 hodin dostane do vašeho partnerského sektoru. Pocit vlastní hodnoty, který vám zajistí, si rozhodně zasloužíte. To, co zvládáte, by hned tak někdo nedokázal.

Článek

Láska a sex

Nedůvěru, kterou cítíte ke svému ctiteli, se nesnažte analyzovat ani potlačit. Bude lepší, když si ho budete ještě nějaký čas držet od těla. Je na vás, abyste mu vysvětlily, že pomalé a staromódní namlouvání má svůj půvab.

Partner a rodina

Miláček se nechá slyšet, že je váš osud. Neznamená to, že to tak skutečně je. Z jeho chování je totiž zřejmé, že vás moc nezná. Kdyby vás znal, dobře by věděl, že soupeření s osudem je přesně to, co máte od mladých let „v popisu práce“.

Domácnost a nákupy

To, že jste měly ve víkendových plánech jasno a k tomu připravený seznam prací, které se doma musí zvládnout, ještě neznamená, že je také uděláte. Když miláček vyrukuje s novým nápadem, musíte uznat, že je lepší, takže se zařídíte podle jeho scénáře.

Krása a zdraví

Odpoledne, kdy se Slunce dostane do Býka, věnujte pozornost ramenům a krční páteři. Máte-li pocit, že jsou tyto partie na dotek horké a zatuhlé, zkuste je ošetřit krémem s přídavkem hadího jedu. Zázraky sice nedokáže, ale přesto se vám citelně uleví.

Astrojídelníček

Měsíc v Panně bude v průběhu pátku přecházet stupně tropického zodiaku, pod které spadají játra. Prospěje vám, když nebudete užívat doplňky stravy, potažmo léky, jež vám nepředepsal lékař, nepijte alkohol, nejezte sladkosti a tučné pokrmy, kouříte-li, omezte počet cigaret na minimum. Jedničkou mezi bylinkami na detoxikaci jater je ostropestřec mariánský, proto popíjejte bylinný extrakt nebo čaj z této léčivky hned po probuzení, poté intenzivně kolem 17. hodiny a následně večer hodinu před spaním. Nápoj vyčistí játra, dále reguluje hladinu krevního cukru a celkově posiluje obranyschopnost organismu.

Játrům prospívají antioxidanty, které obsahují maliny nebo černý rybíz, tak toto ovoce zobejte průběžně celý den. Toxické látky neutralizují glukosinoláty, jejichž zdrojem je například brokolice, tu si dejte k obědu s bramborami politými ghí a hlávkový salát zakapaný limetkou. K večeři si uvařte květákovou polévku. Pitný režim by měl zahrnovat alespoň 1,5 litru neokysličené minerálky.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám