Hlavní obsah

Horoskop Vodnáře na pátek 29. 3.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Luna je sice ve Štíru, ale vzhledem k jejímu ozáření se nemáte čeho bát. I kdyby vás napadlo něco méně příjemného ohledně práce, budete mít dost času, abyste to promyslely a rozhodly se, zda se tím vůbec máte zabývat. Pravděpodobně usoudíte, že nikoli, a bude klid.

Článek

Láska a sex

Ranní příznivý vztah mezi Lunou a Venuší vám nevadí a vašemu partnerovi dokonce svědčí. Konečně to, že je moc rád, že vás má, nejen pochopí, ale dokonce i řekne nahlas. Vy to sice víte, ale jeho vyznání vám udělá radost.

Partner a rodina

S překvapením zjistíte, že si na některé, dosud nepříliš příjemné členy partnerovy rodiny začínáte zvykat. Když se s nimi odpoledne několikrát zasmějete, zjistíte, že se vaše vztahy zvolna mění k lepšímu.

Domácnost a nákupy

Vzhledem k časnému nástupu jara můžete bylinky do nádivky natrhat přímo v přírodě. Najdete jich víc, než spotřebujete. A tak zapřemýšlejte, zda je zamrazíte, nebo se podělíte s někým, kdo pro ně nemohl zajít.

Krása a zdraví

Při Luně ve Štíru se připravte na intenzivnější únavu. Když to tedy půjde, zapomeňte na to, že si kvůli svátečnímu chystání nařídíte budík. Přirozené probuzení, až budete vyspané dorůžova, totiž už nutně potřebujete.

Astrojídelníček

Velký pátek je dle tradice zasvěcený půstu, ale nikoli ve smyslu hladovět, nýbrž nejíst maso. Tomu je nakloněna i ubývající lunární fáze ve Štíru. Jelikož v astromedicíně spadají pod toto znamení i močový měchýř a močovody, ráno nalačno popíjejte kopřivový čaj se špetkou skořice. Tato kombinace má antibakteriální a antiseptické účinky, čistí krev a z močového měchýře i cest vypudí a vyplaví, co tam nepatří. Posnídejte ovesnou kaši posypanou rozinkami. Dopoledne posvačte tmavý chléb namazaný klasickým máslem a jedno velké zelené jablko.

K obědu zvolte tradiční hustou polévku z kysaného zelí a brambor. Odpoledne snězte ovocný jogurt nebo šlehaný tvaroh a hrst piškotů. Po 16. hodině intenzivně popíjejte čaj z rdesna ptačího, opět do něj přidejte špetku skořice; nápoj pročistí močovody. K večeři si připravte polévku z kořenové zeleniny s kapáním z krupice a na závěr přidejte libeček, má blahodárný vliv na ledviny i močový měchýř. Samozřejmě nezapomínejte na pitný režim, ten by měl zahrnovat alespoň 1,5 litru neokysličené minerálky. Po 21. hodině s klidným svědomím vypijte skleničku kvalitního slámového vína.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám