Hlavní obsah

Co chce každý dostat na Vánoce?

Reklama

Darujte svým blízkým nebo sami sobě lepší intimní zážitky a prožijte sexy Vánoce.

Článek

Lámete si hlavu, čím letos obdarovat svého partnera/ku, kamaráda, sestru nebo sebe? Máme pro vás super tipy na dárky s nádechem erotiky, s kterými nemůžete šlápnout vedle. Proč? Protože intimní život je součástí každého z nás. Afrodiziaka, tzv. feromony, erotické prádlo, produkty pro snazší dosažení orgasmu a další tipy pro nevšední dárky.

Bestseller: „feromony“ pro muže a ženy pro zvýšení sexuální přitažlivosti. S tímto dárkem nešlápnete vedle!

Tak jako si zvířata vybírají partnera pro páření pomocí feromonů, které vylučují, tak lidé silně reagují na látky ovlivňující jejich sexuální přitažlivost a charizma, na onu pověstnou „chemii“. Na trhu je spousta tzv. feromonů pro muže a ženy, které vám mají pomoci stát se přitažlivějšími pro opačné pohlaví a získat sebevědomí a respekt. Doporučujeme vám novou řadu Magnetifico – power of pheromones, která v sobě spojuje nejnovější poznatky z biochemie s vůněmi předních světových parfémů. Vhodné jako luxusní dárek pro kohokoliv místo běžného parfému.

Magnetifico - power of pheromones jsou speciální parfémy pro zvýšení přitažlivosti

Svůdné prádlo je dárek, který vždy potěší! Udělejte radost svému partnerovi nebo překvapte svou partnerku

Erotické a svůdné prádlo, to je ideální dárek pro každého partnera/partnerku. Obléknout se do svůdného prádla může být, dámy, ten nejlepší dárek pro vašeho partnera. Co například erotický vánoční kostýmek, svůdné punčochy nebo sexy noční košilka, ve které si lehnete pod vánoční stromeček?

Svůdné prádlo jako dárek. To je sázka na jistotu!

Intimní zdraví ženy, produkty pro lepší sex, snazší dosažení orgasmu a zmírnění příznaků menopauzy

Ideální dárky pro vaši partnerku nebo kamarádku. Trápí vaši partnerku nepříjemné projevy spojené s přechodem? Nebo chcete povzbudit její libido a prožitek z milování? Vyzkoušejte přírodní doplněk stravy Femm Passion libido caps. nebo některý ze speciálních intimních sprejů a gelů ze série LovelyLovers pro snazší dosažení orgasmu a lepší prožitek při milování.

Tyto produkty vám pomohou zvýšit prožitek ze sexu, a snadněji tak dosáhnout orgasmu

Intimní zdraví muže, produkty pro lepší sex, sexuální výkon a podporu erekce

Ideální dárky pro muže a kamarády. Přírodní produkty pro podporu sexuálního výkonu, výdrže, podporu erekce a intimního zdraví muže. Prověřené produkty na přírodní bázi s Certifikátem zdravotní bezpečnosti od Státního zdravotního ústavu, jako Andrimax, CRILEX nebo RX plus.

Přírodní produkty pro lepší sexuální výkon a výdrž

Rozpoutejte vášeň a vyzkoušejte některé z afrodiziak pro muže i ženy

Ideální dárek pro partnera, partnerku, milence nebo kamarády pro oživení intimního života. Žhavou novinkou jsou afrodiziakální svíčky z řady Magnetifico – power of pheromones. Speciální svíčky pro vytvoření afrodiziakální a svůdné atmosféry. Luxusní provedení, ruční výroba, šetrné k vašemu zdraví. Poslouží také jako stylový doplněk do interiéru. Nebo vyzkoušejte přírodní afrodiziaka pro muže i ženy jako SexUP Aphrodisiac nebo Elixir of Love.

Afrodiziakální svíčky MAGNETIFICO – power of pheromones

Mohlo by vás také zajímat

Reklama

Načítám