Hlavní obsah

Co dělá klesající hladina testosteronu?

Reklama

Klesající hladina testosteronu je přirozený biologický proces, kterému dříve či později musí čelit každý muž. Tento proces lze nazývat mužský přechod neboli andropauza.

Článek

Hladina testosteronu klesá u všech mužů už od 30. roku života, a to průměrně o 1 % ročně. První příznaky nedostatku tohoto hormonu se většinou projevují kolem čtyřicítky. Muži se stávají rozladění až neurotičtí, nabírají na váze a jsou častěji vyčerpaní. Možným nežádoucím příznakem andropauzy je ztráta libida, vedoucí k problémům v sexuálním  životě. Je vědecky prokázáno, že kvůli klesající hladině testosteronu mužské tělo po čtyřicítce ztrácí každý rok 3 % svalové hmoty. Ta je posléze nahrazována v tkáních tukem.

Vyšší míra únavy, úbytek svalové hmoty či nabírání na váze jsou negativní příznaky klesající hladiny testosteronu

Jak se bránit?

Nejlepší obranou proti nežádoucím příznakům klesající hladiny testosteronu  je sport a fyzická aktivita. Další vhodnou prevencí je pravidelné užívání doplňku stravy TestoMax, který je vyvinutý speciálně pro muže po třicítce.

Složení TestoMaxu podporuje růst svalové hmoty a pomáhá podporovat a udržet rovnováhu metabolismu tuků (oboje díky pískavici řeckému senu), přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi (obsahuje zinek), přispívá ke snížení míry únavy  (najdete v něm vitamin B6), přispívá k normální plodnosti (zinek) a k normální psychické činnosti (díky obsahu hořčíku).

Díky jedinečnému složení TestoMax podporuje růst svalové hmoty a udržuje rovnováhu metabolismu

Více svalové hmoty a sebevědomí

Vědecká studie (Poole Ch. et al.: J int Soc Sports Nutr. 2010, 7:34) prokázala, že užívání pískavice řeckého sena podporuje růst svalové  hmoty. Po dobu osmi týdnů byly testované skupiny A a B podrobeny stejnému pravidelnému silovému tréninku. U skupiny A byl ve srovnání se skupinou B zaznamenán až 2x větší nárůst svalové hmoty než u skupiny B. Skupina A užívala 500 mg pískavice řeckého sena denně, skupina B užívala placebo.

Obsah denní dávky pískavice řeckého sena v TestoMaxu je 600 mg. Každá tobolka TestoMaxu při dlouhodobém užívání tak podporuje růst svalové hmoty a udržuje rovnováhu metabolismu tuků. To mužskému organismu  následně může přinést větší vitalitu, sílu, lepší fyzický výkon, a tím i lepší život.

V České republice TestoMax užívají již tisíce spokojených zákazníků. Hlavním důvodem, proč TestoMax užívají, je jejich potřeba cítit se celkově lépe. Více na TestoMax.cz.

Reklama

Načítám