Hlavní obsah

Co ještě nevíte o orgasmu?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Žena nejdříve potřebuje předehruFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Jaký je orgasmus? Lze při vyvrcholení cítit bolest? A jak mít orgasmus ještě lepší než teď? P. S.: Muži by měli vědět, co dělají špatně!

Článek

O orgasmu se toho nikdy nenapíše dost. Klíčovým prvkem k jeho dosažení je předehra, aneb jedna dáma to vystihla naprosto přesně: „Pro ženu jsou nejlepším afrodiziakem slova. Bod G je v uších. Kdo ho hledá tam dole, marní čas," má naprostou pravdu spisovatelka Isabela Allene. Něžný přístup dokáže zázraky, avšak muži dělávají špatně následující věci.

1. Spěchají jako řidiči taxíku

To, že jejich mysl vybuchuje jen při pohledu na nahé ženské tělo, je sice fajn zjištění, nicméně vrhnout se na věc s takovou vervou jako pes na hárající fenu, napáchá víc škody než užitku. Prostě to chce čas a nohy v teple, šéfe!

2. Často mění techniku

Stálé, pravidelné tempo vyhovuje většině. Rovnice k dosažení orgasmu zní: Nespěchat (bod 1) a udržet tempo (bod 2) rovná se výbuch slasti. Poštěváček je prostě hajzlík. Jeden pohyb jazyka se mu strašně líbí, ale najednou nebo příliš často se změní rytmus či dojde k posunutí vlhké špičky o milimetr vedle a je z toho dlouhé čekání na další vlnu vzrušení. A kdo má pak tu věčnost čekat?

3. Přestanou, když nemají

Na samém okraji, to je ta hranice, za níž jsou pocity, které se snad ani nedají popsat, přestanou v dráždění. Říkáte si: Už budu, už, už! A on toho najednou nechá. To by člověk vyskočil z kůže. Když už je to na krajíčku, ale výbuch se nekoná, připadáte si jako natlakovaný šampus. Obvykle už pak trvá delší čas, než se dostanete do stejného bodu vzrušení. A ještě to ve finále neznamená, že vůbec půjde „udělat se".

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Orgasmus může být provázen bolestíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Orgasmus v bolesti?

Zvláštností je, že se k pocitu štěstí a záplavě příjemné euforie může dostavit i bolest. Taková ta nebrutální a snad i vítaná. Čím to? Receptory bolesti i slasti umístěné na těle těsně vedle sebe podněcují mozek k tomu, aby zvážil, zda prožíváme příjemné nebo bolestivé. Ten popleta to někdy tak prokombinuje... Ale ať si dělá, co uzná za vhodné, my víme, jak na super prožitek! Aby nebylo vaše „óčko" dobré, ale prostě lepší, nejlepší, máme pro vás návodné vychytávky:

  • Těsně před vyvrcholením nestahujte ani nezatínejte pánevní svaly, nýbrž je naopak povolte. Některým tento způsob přináší nebývalé zážitky a dokonce tak prodlužují svůj vítězný orgastický pocit (platné i u mužů).
  • Chcete-li mít orgasmus tak silný, až hlasem roztříštíte skleničky na poličce, lehněte si na bok nebo na záda a snažte se co největší plochou těla vyčnívat z postele, prostě se úplně vystrčit. Na zemi mějte připravený polštář, ať máte na co položit hlavu, do které se nahrne krev. Zní to sice hrozně, ale intenzivní vyvrcholení vám to vynahradí.
  • Podložte si zadeček jedním či dvěma polštáři a nohama milence obejměte okolo krku nebo svá kolena přitáhněte až k bradě. Daleko, ó, tak daleko bude pyj stimulovat to správné místo - není nad hloubkové vrty...

Tyto tipy vám pomohou cítit se po orgasmu výborně nikoliv zklamaně. Jelikož a protože mezi ty nejbouřlivější „óčka" často patří masturbační orgasmy, je na čase něco udělat i s těmi ostatními. No ne? Vyzkoušejte některou z našich rad a třeba přijdete na nový způsob, jak se obklopit vlnou blaha a spokojenosti. Špetka cviku rovná se silné zážitky...

Reklama

Související témata:

Načítám