Hlavní obsah

Co musíte mít... novinky pro jaro

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Projasněte zimu jarním nalíčenímFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vaše tělo už touží po jaru? Potom se na něj připravte. Vyhlaďte si tvář, perfektně se naličte a zhedvábněte svou pokožku zlatým slunečním leskem. Přivolejte si své jaro, stačí si jen vybrat některý z produktů.

Článek

Teplé i studené tóny

Přivítejte jaro novou kolekcí líčidel Astor, kterými podtrhnete svou osobnost. Základem líčení je minerální make-up, obličej musí zářit. Tvářím dodáte jiskru tvářenkou Vip 3 Tone Blush. Obsahuje tři odstíny, je naprosto perfektní pro tvarování. Nanést ji můžete na lícní kosti, bradu i nad kořen nosu. Obličej tím proteplíte a zjemníte. Pohled podtrhněte zlatými odstíny z dua Eye Atist Mix Pohrajte si na víčkách s matem i třpytem. Nezapomeňte horní víčko zvýraznit černou tužkou Automatic Eyeliner. A rozhodně nesmíte vynechat rty, vyzkoušejte rtěnku Soft Sensation Vitamin, vyživuje rty vitaminy A, E, C a hlavně kolagenová složka se postará o plnost vašich rtů. Umocnit je můžete leskem Prismatic Shine Deluxe 6H ve svěžím růžovém nebo transparentním odstínu.

Náš tip: I když nepoužíváte make-up, tvářence neříkejte ne, iluze svěží pleti za to stojí.

Foto: Astor

Bronz nebo červeň na tváři rozzáří obličejFoto: Astor

Proti vráskám

Nová řada výrobků proti vráskám Les Correctrices od Payot účinkuje v samém srdci vrásek znovuprobouzením buněčné paměti a tak prodlužuje jejich mladistvý vzhled. Je určena pro ženy mezi 25-35 rokem. Co přípravky této řady dokážou? Kontrolují buněčnou dlouhověkost a zlepšují ji působením na buněčné geny látkou orsirtine, která je přírodním rýžovým výtažkem působícím přímo na DNA. Dále vyhlazují povrch vrásek, pomocí vyplňujícího efektu kyseliny hyaluronové. A samozřejmě působí i hluboko uvnitř kůže zahušťováním epidermy prostřednictvím účinků kombuchky, která je přírodním výtažkem černého čaje a říká se jí také „elixír dlouhověkosti".

Náš tip: Co napovrch, tak i dovnitř, jezte natural rýži, pijte černý čaj, vaše pleť to ocení.

Pro zvýraznění opálení

Vyzkoušejte Reflexní tělový gel Dr. Ireny Eris, obsahuje hyaluran sodný, který zanechává pokožku optimálně hydratovanou. Gel s částečkami zlata dodává pokožce měnící lesk, zvýrazňuje opálení a zlepšuje kolorit pleti.

Náš tip: Výborně se hodí na večer pro dekolt a paže.

Foto: archiv firem

Dopřejte tváři i tělu po zimě dostatečnou péčiFoto: archiv firem

Pro příjemné vzpomínky

Je to okamžik pohody a svůdné rozkoše nanášet Lait Corporel od Biothermu. Hýčkáte svou pleť vysoce fluidní texturou, která lehce a rychle proniká do kůže. Díky zvláčňujícím složkám v jádru přípravku - glycerinu, olivovému oleji a vitaminu E - a čistému termálnímu planktonu je pleť hydratovaná, vláčná a hebká. Mléko má citrusovou vůni, která evokuje příjemné vzpomínky.

Každá změna přináší nové zážitky. Nemusí to být změna zásadní, stačí změnit rtěnku nebo právě tělové mléko.

Reklama

Související témata:

Načítám