Hlavní obsah

Co muže na ženách odpuzuje?

Foto: Thinkstock

Nevíte důvod jeho ochladnutí?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zaprané spodní prádlo, přemíra šminek, slintání při líbání a dokonce i ukecanost. To všechno muži nenávidí! Je toho ale daleko víc! Milování jednou za čas k tomu patří taky! Čtěte, co všechno chlapi přímo nesnášejí!

Článek

Sice platí, že co muž, to názor (jinak by to stejně byla nuda), ale v tom, co je většinou na ženách odrazuje, si jsou podobní. I když na základě následujícího výčtu může támhle Míla podotknout, že jeho ještě odpuzuje další věc, která v něm chybí, a naproti tomu Zdeněk namítne, že bod číslo 3 tak hrozný není. Pochopitelně, každý jsme nějaký… Nicméně je tu. Seznam odpuzovačů, ve kterém jsou překvapivě umístěny položky, které na první pohled nemají se sexem tak docela moc společného. Ale přesto s ním a muži souvisí.

Odpuzovač číslo 1: Sebekritika

Ženy, které se samy necítí dobře a dávají to partnerovi dost často najevo, jsou nepřitažlivé.

Co dělat? Pokud vám vadí, jak vypadáte, zkuste s tímněco udělat a nestěžujte si. Najděte na sobě 5 míst, která vám samotné připadají sexy, a ty zdůrazňujte. Sebevědomí je leckdy jako afrodiziakum!

Odpuzovač číslo 2: Příliš líčení, cetek nebo nevhodného oblečení

Všeho moc škodí! Neustálé obavy o trvanlivost make-upu, tisíce prstenů a náramků při sexu, zlakovaný účes ve stylu Marge Simpsonové, který by přežil i letecký nálet, síťované punčochy a výstřih až ke kolenům i při hledání hub… To muži nenávidí!

Co dělat? Více přihlížejte k tomu, kam s partnerem jdete, a tomu přizpůsobujte šatník. V posteli mu cinkejte maximálně tak pouty, ale proboha ne cinkrlátky, jejichž zvuk mu trhá uši! A hlavně, věřte, že v přirozenosti je síla.

Odpuzovač číslo 3: Přístup k sexu: Tak teda jo. Na dalších 14 dní máš ale vybráno, hochu!

Když ho nechcete, myslí si, že jím pohrdáte. Sex pak vypadá jako boj o přežití, což ho stylizuje do role loudila, který si svoji chvilku rozkoše doslova vyprosil.

Co dělat? Víc se soustředit na sebe, občas sama vyvolat iniciativu a nebrat sex jako vynucenou povinnost.

Foto: Thinkstock

Prádlo nemá být jen funkční, ale také pěknéFoto: Thinkstock

Odpuzovač číslo 4: Svádění odpovědnosti a viny za (ne)orgasmus

Obvinění z toho, že je „špatný milenec“ a neumí vám udělat dobře, je pro muže jako rozbuška. Zvlášť když se opravdu snaží.

Co dělat? Veďte jeho kroky a společně se snažte přijít věcem na kloub. Když to dělá špatně, nemlčte!

Odpuzovač číslo 5: Nenávist k orálnímu sexu

Pravda je taková, že muži mají rádi, když mohou své partnerce dělat dobře a ona to dává najevo. Pokud ho tedy nenecháte spojit váš klín s jeho jazykem, vyjadřujete tím odmítavost, malé sexuální sebevědomí nebo názor, že se jedná o přílišnou oplzlost.

Co dělat? Proberte s ním, co vám na orálním sexu vadí, nebo jak by možná mohl postupovat, aby se váš názor změnil. Do ničeho se nenuťte, spíš hledejte inspiraci u partnera: Ať vám detailně popíše, proč to tak rád dělá. Třeba vás jeho důvod překvapí a vy na to již nebudete pohlížet jako na odpornou praktiku.

Odpuzovač číslo 6: Neschopnost umět rozhodovat o svém životě

Znáte ženu-klíště, které podáte prst a ona ukousne celou ruku? Ta, která je věčně ufňukaná, svádí všechno na ostatní, neustále vyhrožuje odchodem ze vztahu a dělá ze sebe chudinku? Ta se v mužské náruči neohřeje příliš dlouho!

Co dělat? Bezmocnost je stav, který opravdu nedokáže pány vzrušit. Nebuďte na něm tak závislá, mějte vlastní život, a když nevíte, jak na to, klidně navštivte odborníka. Hlavně najděte svoji ztracenou důstojnost.

Foto: Thinkstock

Možná se mu nelíbí způsob, jak líbáteFoto: Thinkstock

Odpuzovač číslo 7: Nedostatek spontánních situací

To je pořád o nějakém chystání se, řádu, dnech, jednom a tomtéž místě… Vzrušující je to ale naopak! Proč se někdy nespustit?

Co dělat? Zapomeňte kalhotky a jeďte na výlet. Odhalte vršek od plavek a nechte se natřít krémem. Prostě cokoliv, co jindy neděláte.

Odpuzovač číslo 8: Špatné spodní prádlo

Podprsenka stará již tři roky, zašlé kalhotky, jejichž sláva již dávno utekla spolu se vzorem srdíčka na zadní straně. To je jako šok po rozbalení vánočního dárku, když jsou vám čtyři roky. Čekáte hračku, dostanete triko.

Co dělat? Zapraných kousků se zbavte a nahraďte je něčím, co bude sexy a pohodlné zároveň. Muži si toho opravdu všímají!

Odpuzovač číslo 9: Nechutný styl líbání

Těch, které se v mládí prolíbaly k dokonalosti, se tento bod netýká. Pro ostatní vysvětlení: Jazyk v krku řádící jako ještěrka proto, aby to údajně vypadalo dravě, není nic moc. S těmi přebytky slin okolo určitě ne. Dobrá technika je taková, která se protějšku líbí.

Co dělat? Zakupte literaturu, popadněte oběť a začnete více trénovat.

Odpuzovač číslo 10: Žvanění před, při a po sexu

„Nech si kecy na koledu,“ říká sousedovic pětiletý Tonda. A má pravdu! Pokud tu pusu nezavřete, on bude v koncích a vy neukojená, protože vás to oba odvádí od plnohodnotného prožívání.

Co dělat? Tonda by řekl: „Zavři chlebárnu.“ (Moudré to dítě.)

Nestačilo vám naše „desatero"? Další prohřešky najdete v článku „Náš chlap": Co je a co není sexy!

Co vám zase vadí na mužích? Bez čeho byste se určitě obešla? Čím vás totálně „dostal“ váš současný nebo bývalý milenec? Napište nám na info@prozeny.cz nebo se zapojte do diskuse pod článkem!

Reklama

Načítám