Hlavní obsah

Co na sebe při svádění?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Uchystejte si na večer nemravné prádloFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Touha, smyslnost, vášeň... To všechno vyjadřuje oblečení. Obohaťte svůj šatník o pár erotických kousků, přeměňte se v naprosto jinou osobnost a odstartujte (s)explozi! S našimi tipy ho dostanete!

Článek

Občas je dobré mít plán - i při svádění. Mnohokrát si už od rána říkáte: „No, počkej večer, Milane, ještě nevíš, co tě dneska čeká." Zapálíte svíčky, nalijete víno a chcete si připadat sexy. Tak nestoudně a chlípně jako kurtizána. Jenže k tomu vám něco chybí. Správné oblečení! Co na muže nejvíce zabírá, aby se již při pohledu na vás zapomněl a v tu ránu odsunul do pozadí všechno špatné, co ho přes den potkalo?

Nemravná garderoba z vás udělá úplně někoho jiného. Pokud se v ní cítíte dobře, budete se chovat jinak, smýšlet jinak, pohybovat se jinak. Najednou se uvolní morální stavidla a zaplaví vás pocit neřesti a svobody. A jako bonus se na vás bude moc příjemně dívat...

Opásejte se

Něco okolo 80 % mužů projevuje velké sympatie k podvazkovému pásu! I když ho zkombinujete s něčím decentním, skoro až upjatým (třeba i nudným pracovním kostýmkem), budete sexy. Probudí se ve vás šelma, ucítíte moc vlastních zbraní. Tak mu ukažte, co tenhle malý, ale pekelně svůdný kousek prádélka dokáže!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži podléhají podvazkůmFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Sexy korzet

Podvazkový pás se skvěle kombinuje s korzetem. Sexshopy (i obchůdky se spodním prádlem) jich nabízejí spousty, až někdy přechází zrak. Jejich výhodou je neskutečné využití, nebkdyž si vyberete nějaký z těch „slušnějších", najde uplatnění i při romantické večeři - hravě nahradí top. Pro náhlé překvapení se ale více hodí třeba červený či černý - z latexu. Prostě otevřete dveře a jen se okolo něj „zašněrovaná" projděte...

Prádlo v barvách broskve

Podprsenka a kalhotky by měly být především sladěné. Podle profesionálních společnic údajně mezi klienty nejvíce vede prádlo černé a broskvové barvy. Úspěch má i růžová, která dodává punc nevinnosti. Taková poloprůsvitná košilka, skrz kterou bude vidět obrys bradavek, ho jistě nenechá chladným. Zkuste malý trik: Nakupte si dva, tři nové kousky spodního prádla, zhasněte a s naprosto nevinným výrazem ve tváři ho požádejte, ať za vás rozhodne, který kousek oblečení vám nejméně sedne, neboť ho chcete „vrátit". Který muž by byl proti soukromé módní přehlídce?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Z korzetů si můžete vybrat různé variantyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Na nožky? Žádné ponožky!

Jehlový podpatek, nebezpečné linie... Obstarejte si aspoň jedny lodičky nebo kozačky tak chlípné, že je ani během sexu nebudete chtít zout! Snad nikoho neurazí přirovnání k luxusní erotické společnici, protože přesně takhle budete působit, až si dáte záležet na pohupování v bocích a chůzi tak svůdné jako samy boty.

Vyzdvihnutí ženskosti

Své něžné, ženské já podtrhnete i výraznými pánskými prvky za pomoci kontrastu. Jak? Oblečte si něco ze svého a něco z jeho šatníku. Košile a samodržící punčochy? Sukně, kravata a odhalená ňadra? Jděte do toho!

Víte, co je na erotickém prádle to nejlepší? Že dodává odvahu a podněcuje fantazii. Čím víc tváří v sobě díky němu objevíte, tím víc ho to k vám bude přitahovat.

V čem ho doma svádíte vy? Líbí se mu například kraťoučká sukně a podkolenky? Nebo snad latexový korzet a bičík? Máte vůbec ve skříni něco takového, či to považujete za zbytečnost? Napište nám na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám