Hlavní obsah

Co udělat pro to, aby se slunce stalo vaším přítelem?

Foto: Bioderma

Foto: Bioderma

Všichni víme, že nadměrné slunění způsobuje předčasné stárnutí pokožky a s tím související ztrátu hydratace, zpomalení produkce kolagenu i elastinu. A také zvýšenou citlivost a podráždění pleti. Jinými slovy, slunce dokáže výrazně urychlit stárnutí, proto na něj musíte chytře vyzrát.

Článek

Opálená pleť vypadá sice krásně a zdravě, ale s přibývajícími léty se projeví vzhledem, který nebude odpovídat vašemu věku v občance. Dnes je však možné dosáhnout i přirozeného a zdravého bronzu, aniž by se pokožka poškodila.

Foto: Bioderma

Gelový krém Photoderm SPOT-AGE s ochranným faktorem SPF 50+Foto: Bioderma

Patentovaná ochrana buněk

Značka Bioderma nabízí řešení v podobě lehkého gelového krému Photoderm SPOT-AGE SPF 50+. Tento účinný ochranný produkt je nabitý antioxidanty, jako jsou vitaminy C a E, které chrání pleť před poškozením volnými radikály. Obsahuje rovněž extrakt z rostliny Centella asiatica, jež zabraňuje poškození kůže, regeneruje a stimuluje syntézu kolagenu, čímž pokožku i omlazuje a eliminuje vznik vrásek.

V kombinaci se solárními filtry pro širokospektrální ochranu a patentem Buněčné bioochranyTM také stimuluje přirozenou obranu pokožky až na buněčné úrovni. Krém je vhodný pro každého, kdo hledá vysokou ochranu s anti-age účinkem v jednom. Používejte ho denně, a to buď samostatně, nebo po použití svého běžného krému.

Foto: Bioderma

Přípravky z řady anti-age a hydrataceFoto: Bioderma

Diagnostika pleti do pěti minut

Jestli váháte, který opalovací přípravek si pořídit, pomůže vám SunAdvisor. Díky tomuto online poradci si snadno během pěti minut diagnostikujete svoji pleť. Na základě výsledku pak získáte doporučení slunečních přípravků dle typu vaší pleti i místa, kam vyjet na dovolenou. Pokud si tuto diagnostiku uděláte, dostanete navíc slevu 100 Kč na produkt z řady Photoderm Bioderma.

Více informací na webových stránkách.

Reklama

Načítám