Hlavní obsah

Co vám nesmí chybět ve skříni

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Všechno vaše oblečení se dá kombinovatFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Visí vám ve vašem šatníku bílá halenka a alespoň jedna sukně? Nechybí složené rifle, černé kalhoty, univerzální šaty a sako? Tak máte vyhráno. Všechno tohle oblečení se dá nádherně kombinovat a především nikdy nevyjde z módy!

Článek

Bílá košile je klasika

Zpěvačka Dara Rolins, která se zabývá módou říká: „Každá žena by měla mít alespoň jednu bílou košili nebo halenu.'' A má pravdu, protože tento nadčasový kousek oblečení můžete kombinovat prakticky se vším: s džínami, sukní, navrstvit se svetříkem nebo sakem.

Džíny, rifle, texasky...

Určitě byste měly mít alespoň jedny, které jsou bez jakýchkoliv módních aplikací a doplňků. Je úplně jedno, zda dáváte přednost bokovkám, rourám, zvonáčům nebo širokým nohavicím. Prostě si vyberte takové, které lichotí vaší postavě a cítíte se v nich dobře. Při nákupu vždy myslete na to, že by měly skvěle sedět, nikde žádné boule, odstávající látka nebo snad špatná velikost. Pozor i na délku, špinavé a otrhané nohavice nejsou zrovna moc sexy!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vyzkoušejte třeba sportovní klasikuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Sukně - velmi ženská záležitost

Patříte mezi ženy, kterým se říká „krev a mléko" a máte širší boky? Tak v tom případě byste si měly pořídit sukni mírně do zvonu, skryje boky a zeštíhlí pas. Naopak sukně upnutá vám tyto partie zbytečně zvýrazní. Jestli jste ovšem štíhlá jako proutek, tak si natáhněte minisukni. A neřešte věk, není důležité, jestli je vám osmnáct nebo čtyřicet pryč. Jen ať se mužští mají za kým otáčet, až ukážete svoje dlouhé štíhlé nohy!

Šaty přes kalhoty

Máte doma několik let schované šaty, které už nenosíte, protože jste přibrala? Nelamte si s tím hlavu. Pokud vás příliš neobepínají, natáhněte je přes kalhoty a uvidíte, jak vám to bude slušet. Tenhle outfit navíc plnoštíhlým ženám opticky ubere kila a vyzdvihne sex-appel. To ale neznamená, že ho nemůžete vyzkoušet i vy, co jste štíhlé jako laňky.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Sakem nikdy nic nezkazíteFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Černé kalhoty do práce, na úřad i na party

Jestli nemáte večerní garderobu, tak do divadla nebo na ples je můžete vytáhnout ke zmiňované bílé halence. Do práce si je vezměte třeba ke svetříku. A na nákupy nebo úřad k saku.

Sako má šmrnc

Sako po mamince, sako s proužky, jednobarevné, strakaté... Je jedno, jaké máte. Důležité je umět ho správně nosit. V kombinaci s džínami vás omladí. Obzlášť když si sako zapnete na holé tělo a pod ním budete mít jen podprsenku. Pro stydlivější doporučujeme tričko nebo halenku - dodají na elegantnosti.

Přesvědčili jsme vás, že není třeba mít narvané skříně k prasknutí? Tak hurá do té vaší a kombinujte a kombinujte. Budete trendy!

Reklama

Načítám