Hlavní obsah

Co zabírá na muže?

Foto: shutterstock.com

Co muže na ženách přitahuje?Foto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

1. díl - Je žena typu Pamely Anderson opravdu snem všech mužů? Je možné, že většina pánů dává přednost ženám s pár kily navíc? A co je doopravdy a již po několik tisíc let přitahuje? Jste si jisté, že se nic nezměnilo?

Článek

Co muže přitahuje na ženách? To je věčná otázka, na niž hledá odpověď nejedna slečna, dívka a paní. Zajímavé informace přinese tento článek inspirovaný bestsellerem od Allana a Barbary Perseových: Proč muži lžou a ženy pláčou, který se opírá o 23 významných výzkumů a experimentů, jejichž výsledky poodhalují lidské touhy. Co se týče pánů tvorstva, tak muži to mají nastaveno tak, že již po dlouhá, předlouhatánská léta jsou přitahováni vzhledem a postavou ženy více než její inteligencí či majetkovými poměry (s výjimkou sňatkových podvodníčků). Ale to je jenom začátek! Ve  třech částech našeho článku odhalíte, čemu muži věnují pozornost, a jak (nelehce) je obalamutí tělesné proporce vybraného objektu!

Žena o sebe musí pečovat

Za velmi důležité považují i to, jak se jejich partnerka o své tělo stará. Proto mnohdy podle výzkumů přitažlivosti považují za nepřípustné, aby se jim docela měnila před očima z fáze „když ptáčka lapají“ do legalizovaného partnerství. Nejdřív make-up, solárium, posilovna a teď jen vytahané tepláky? Single jedinci o sebe pečují více, neboť se po partnerovi ohlížejí, ale jakmile začnou žít v páru, mnohdy zpohodlní. Vždyť teď už o nic nejde, myslí si. Chyba lávky! Teď jsme si ujasnily, že muže dnešního přitahují stejné požadavky na ženu jako toho před dávnými časy. Ale pozor. Je rozdíl mezi milenkou a dlouhodobou partnerkou, neboť mezi nimi se kritéria liší.

Stejně jako u ženských požadavků probereme každou položku do detailu. Zvlášť zajímavé jsou poznatky u bodu dva, tři a deset.

Foto: shutterstock.comMužům se líbí vysportovaná postavaNávnada první: pevná, vysportovaná postava

Anorektičky nemají moc šancí na úspěch. Mužským symbolem je žena taková, jejíž postava vypovídá o zdravém životním stylu, což v překladu znamená – vhodný genetický materiál a předpoklad pro plození potomků. (Stejně jako u mužů je to celé hlavně o reprodukci.) Ti, kdož tíhnou k boubelkám, a ženám s pár kily navíc (takových mužů je, milé dámy, většina!), si je vybírají z jednoho prostého důvodu. Tělesný tuk předjímá úspěšné kojení, lepší laktaci.

Návnada druhá: smyslná ústa

Ženské rty připomínají genitálie. Posuďte samy: Jsou skoro stejně veliké a při vzrušení se zvětšují a prokrvují. Takže ještě aby se mužům nelíbily, když za nimi vidí „cosi“ jiného! Pánskou vášeň podněcuje i jejich rudá barva, neboť se hned domnívají, že dáma s červenými rty po nich touží.

Proč pánové ztrácejí sebekontrolu nad ženskými ňadry, se všeobecně ví. Proč je ale rajcují dlouhé nohy, útlý pas a veliké oči? Tajemství bude odhaleno již ve středu na ProŽeny.cz!

Reklama

Načítám