Hlavní obsah

Co znamená mít na silnici šestý smysl?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přejete si mít na silnici pocit jedinečnosti? Se mnou je to možné. Dovolte, abych se vám představila. Jmenuju se Fiesta, říkají mi Nová Fiesta a umím všechno, po čem vy jste dosud jen toužili.

Článek

Každá žena chce být sexy. Chce se tak cítit, chce tak vypadat, chce tak působit. Pro takovou ženu je sexy auto jako já ideální módní doplněk. Navíc, když si barvu můžete zvolit třeba podle své oblíbené kabelky!

Nemůžete v kabelce mezi rtěnkou, mobilem a klíči od bytu najít klíč od auta a přitom víte, že tam někde je? V pořádku. Mně to díky KeyFree stačí. Vy jen nasedněte, stiskem tlačítka nastartujte a můžeme jet. Tomu říkám praktické pohodlí.

Když je řeč o pohodlí, nezapomeňme na mého parkovacího asistenta. S ním společně zaparkujeme bez problému kamkoliv.

Můžete se starat jen o své věci, já se o ty své postarám sama. Například, jakmile vypnete motor, sama si sklopím zrcátka, aby mi je někdo neodřel.

Nerada tankujete, protože nevíte, jak se otevírá nádrž? Žádný strach, mám systém bezzátkového tankování. S ním tankujete, aniž byste musela nádrž otevírat. Stačí vložit tankovací pistoli a on ji otevře za vás.

Umím toho ještě víc. Ale mé další libůstky vám neprozradím. Vyzkoušejte si je samy.

Reklama

Související témata:

Načítám