Hlavní obsah

Čtenářka Lada (64) v letních outfitech: Na usedlou módu zapomeňte!

Foto: Eva Malúšová

Zapomeňte na nudu a usedlé oblečení, i po šedesátce si můžete s módou vyhrátFoto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tenisky spárované se sukní, barevné sako nebo dlouhá, lehká košile. Ani oslava šedesátých narozenin není omluvenkou pro rezignaci na módu. Seznamte se s letními trendy a dvojnásobnou babičkou Ladou!

Článek

Čtenářka Lada je ve svých čtyřiašedesáti letech v perfektní kondici. Diety ze zásady nedrží, ale každý den nazuje tenisky a jde se proběhnout. O žádné pětiminutovky přitom nejde, Lada běží minimálně hodinu a na kontě má vždy několik kilometrů. Tentokrát si ale místo sportu naordinovala lekci módy a zjistila, že i práce modelky může být pěkná fuška.

Tenisky? Obujte je k sukni!

Samozřejmě tím nemyslíme ty běžecké. Pokud si troufnete na moderní kombinaci sukně a tenisek, volte jednoduchý a kvalitní (ideálně kožený) pár. Sukni stylistka doplnila bavlněným trikem a výrazným, žlutým sakem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Topshop, 2499 Kč), triko (Marks & Spencer, 899 Kč), sako (Topshop, 1999 Kč), tenisky (Aldo, 1499 Kč), náušnice (Aldo, 299 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Tenisky zdaleka nepatří jen k džínám. Který pár se líbí vám?Foto: archiv firem

Ideální kalhoty na léto

Rovně střižené nohavice, vzdušný materiál, nesmrtelné puky a mašle. Podobné kalhoty bychom naordinovali do každého dámského šatníku. Bez ohledu na věk! Obout se k nim dají jak podpatky, tak i ploché sandálky. Zvolíte-li stejně jako my jednoduchý vršek, osvěžte ho náhrdelníkem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Topshop, 1499 Kč), top (Topshop, 1499 Kč), boty (Aldo, 2599 Kč), náhrdelník (H&M, 399 Kč), kabelka (Topshop, info o ceně v obchodě)Foto: Eva Malúšová

Zkuste midi délku

Pokud se necítíte na ukazování nohou, zaměřte se na sukně, spadající pod kolena nebo do půli lýtek. Midi délka vypadá skvěle, vyžaduje ovšem podpatky (ty mohou být nicméně nižší než ty naše). Nutností jsou zejména u žen, které měří stejně jako naše čtenářka kolem sto šedesáti centimetrů.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Mohito, 1499 Kč), top (Topshop, 1299 Kč), psaníčko (Guess,1350 Kč), boty (Guess, 5100 Kč), náramek (Mohito, 149 Kč), náušnice (Aldo, 299 Kč/sada)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

I delší sukně mají něco do sebe! Co říkáte na tyto tři?Foto: archiv firem

Objevujte trendy

Je chvályhodné, že si držíte svůj osobitý styl, proč ale čas od času nevyzkoušet něco nového? Z letních trendů si můžete pořídit například dlouhou lehkou košili, která vypadá skvěle v doprovodu úzkých kalhot. Tento sněhově bílý komplet je nejen módní, ale i pohodlný. Monochromatické duo můžete rozbít barevnými botami.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: džíny (Marks & Spencer, 899 Kč), košilové šaty (Marks & Spencer, 1499 Kč), boty (Marks & Spencer, 849 Kč), náhrdelník (Mohito, 849 Kč)Foto: Eva Malúšová

Šaty dělají ženu

Neexistuje žena, které by šaty neslušely. Jakmile objevíte střih, který vám padne nejlépe, máte vyhráno a můžete zahájit zásobování šatníku. Jejich délka je čistě jen na vás. Ve zralém věku se doporučujeme vyhýbat úplné mini, pokud ale máte stejně jako Lada vytrénované nohy, nemusíte ignorovat ani sukně a šaty nad kolena.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Topshop, 2999 Kč), zlatý náramek (Mohito, 99 Kč), průsvitný náramek (Mohito, 149 Kč), boty (Aldo, 2799 Kč), nedovřený náramek (Mohito, 249 Kč/sada s náhrdelníkem), psaníčko (Guess, 2350 Kč)Foto: Eva Malúšová

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost – bez ohledu na svůj věk! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám