Hlavní obsah

Cviky, které vám pomohou vytvarovat svůdné ženské křivky

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Útlý pas, štíhlé nohy a pevné plné hýždě. Tomu říkáme tělo snů. Chtěly byste takové? Pokud v sobě máte aspoň špetku odhodlání, určitě máte šanci. Máme pro vás cviky, které vám k němu pomohou!

Článek

Jedna věc je být hubená. Bez nevzhledných faldíků na břiše, bocích, stehnech a podobně. Druhá věc je ale vypadat sexy a fit a mít tělo dokonale pevné a zformované. Toho nedosáhnete jen samotnou dietou. Krásné křivky si musíte vymodelovat správným posilováním!

Osobní trenérka, instruktorka zumby a výživová poradkyně Lucie Adamcová pro vás proto připravila sestavu tří jednoduchých cviků, které vám při pravidelném provádění – minimálně třikrát týdně – perfektní tvary mohou zaručit!

„Cviky jsou zaměřeny na formování postavy do tvaru přesýpacích hodin. Pevný, hezky tvarovaný zadeček a úzký pas totiž nikdy nevyjdou z módy,“ komentuje Lucie svou cvičební sestavu. Tak jdeme na to!

Vyzkoušíte?

Reklama

Načítám