Hlavní obsah

Darujte k Vánocům mládí a krásu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se čas Vánoc a spousta z vás si neví rady, čím udělat radost svým nejbližším. Vyčerpali jste již veškeré nápady? Protějšek vám nesdělil svá nejvroucnější přání? Nechte se inspirovat.

Článek

Vybrat správný dárek pod stromeček bývá někdy náročné. Některé páry sází na praktičnost, některé si svá přání prozradí. Mnohdy se tím ztrácí kouzlo, ale je to zase jistota, jak předejít nechtěnému překvapení.

Pokud si myslíte, že lze zároveň překvapit, a přitom udělat radost, jsme tu právě pro vás. Naše široká nabídka procedur opravdu potěší. A nejen ženy, ale i muže. Některá z nich se může stát skvělým dárkem. Vybrali jsme proto pro vás ty nejžádanější.

Prémiový zákrok Thermage CPT – Skin Complete

Jedná se o nejpopulárnější neinvazivní facelift hollywoodských hvězd. Ošetření „skin complete“ zahrnuje obličej, oční okolí, podbradek, krk a dekolt. Zpevňuje kontury a texturu celé tváře. Redukuje vrásky a povadlou pokožku. Omlazuje a vypíná oční okolí. Efekt po jediném zákroku vydrží ve vysoké kvalitě sedm až deset let. Pro vás již nyní s vánoční slevou.

Nejpopulárnější neinvazivní ošetření „Skin Complete“

Exkluzivní ošetření Ultherapy SMAS

Nejlepší ambulantní liftingový zákrok roku 2015. Omládněte až o deset let a zastavte proces stárnutí s novou generací přístroje. Ošetření je vhodné pro všechny, kdo touží po vypnutí a omlazení pleti. Stačí pouze jeden zákrok. Zahrnuje ošetření oválu obličeje nebo očního okolí. Volba klientů i odborníků. Pro vás nyní se slevou 83 %.

Omlazení až o 10 let s přístrojem Ultherapy SMAS

Pouze pro muže: Zákrok Thermage CPT – Face Man

Omlazení pro pány - nejpopulárnější neinvazivní facelift hollywoodských hvězd. Ošetření „Face Man“ zahrnuje obličej, oční okolí a podbradek. Světově uznávaná metoda umožňuje omládnout bez plastické operace. Efekt po jediném zákroku vydrží ve vysoké kvalitě až sedm let.

Prémiové ošetření „Face Man“ vhodné pro muže

Dárkový poukaz pro všechny

Nejste si jisti, které ošetření by vašim blízkým udělalo radost? Obdarujte je dárkovým šekema oni si sami vyberou proceduru podle svého přání. Náš tip pro nerozhodné.

Dárkový šek může být opravdovou sázkou na jistotu

Samozřejmě i obyčejným dárkem lze udělat velkou radost. Avšak proč neudělat radost dárkem opravdu neobyčejným? Překvapte a potěšte své nejbližší!

Více informací na PlatanClinique.cz.

Související témata:

Načítám