Hlavní obsah

Delakids. Pro děti víc!

Reklama

Nová pomazánka pro děti s esenciálními mastnými kyselinami a vitaminem D.

Článek

Dětská rostlinná pomazánka DELAkids je unikátní novinkou na českém trhu. Je to první pomazánka speciálně určená dětem v předškolním a školním věku. Její složení je přizpůsobené potřebám vašeho malého zlatíčka. Obsahuje důležité esenciální mastné kyseliny Omega 3 a Omega 6, které jsou potřebné pro normální růst a vývoj dětí. Kromě toho je obohacená o vitamin D, který je potřebný pro normální růst a vývoj kostí dětí. DELAkids je navíc bez laktózy a bez konzervačních látek, což je pro dětičky velmi důležité.

V říjnu bude produkt DELAkids prezentován i v televizi. TV spot je určen zejména nejmenším divákům, protože je zpracován jako krásná kreslená pohádka, jejíž hlavní hrdina je malý medvídek a jeho velká kamarádka tužka. Obě postavičky jsou také součástí obalu produktu. Vaše malá zlatíčka se tedy mají na co těšit.

Produkt DELAkids má 500g balení kelímku. Můžete ho využít ve studené kuchyni – na chléb či pečivo kdykoli během dne, ale i na pečení – do bábovky, muffinů, piškotů – místo oleje nebo živočišného másla. Těsto budete mít jemnější a měkčí. Zároveň můžete produkt použít i na přípravu jíšky do polévek, na zapékání zeleniny nebo masa.

Rostlinná pomazánka DELAkids je určená pro ty maminky, které hledají pro své ratolesti to nejlepší a nejchutnější, ale současně za rozumnou cenu. Vyzkoušejte ji i vy a vaše malé zlatíčko!

DELAkids. Pro děti víc. Více na www.delakids.eu!

Reklama

Související témata:

Načítám