Hlavní obsah

Desatero pro lepší sex

Foto: shutterstock.com

Nechte pracovat svoje smyslyFoto: shutterstock.com

Reklama

1. díl – Desatero spokojeného partnerství a milostného života má viset doma na lednici! Proč? Aby vám neustále připomínalo recept na štěstí v ložnici! Chcete i vy vědět, jak na to, a čím váš intimní život změnit? Pak startujte tiskárnu!

Článek

Pohlavní styk má dvě podoby: sex a milování. Rozdíl je jasný, v milování jde více o cit a lásku. Když ale vezmeme milostný život tak trochu globálně, nedá se popřít, že obě dvě varianty mají jedno společné – kvalitu souznění získanou časem, kreativitou a vyzkoušením osvědčených triků, díky kterým náš sexuální život je plný vzrušení a vášně.

Tak nečekejte a okamžitě změňte svůj milostný život k lepšímu. (O tom, že to funguje, se nedá jinak přesvědčit než vyzkoušením v praxi.)

1. Splňte si fantazie

Pro blaho vaše: Proč asi ženy sní o něžném přepadení nebo sexu s krásným neznámým? Skoro každá by ráda špetku ze své fantazie přimíchala do své sexuální kuchyně. Tak proč ne vy? Dejte partnerovi instrukce, ať se vžije do role zloděje, cizince nebo roztouženého Zora mstitele. (Pochopitelně v rámci své role. V žádném případě tímto nenabádáme k násilí.) Může vám zavázat oči šátkem, na ruce nasadit pouta a odvést vás do tichého a tmavého pokoje, kde jako zajatkyně máte přemýšlet o svém osudu. Když bude milenec šikovný a hru vezme vážně, očekávejte bez možnosti zraku a hmatu nevídané věci. Přijde přepadení zezadu, šeptání chlípností a doznání: „Hned jak jsem tě uviděl, věděl jsem, že musíš být moje. Teď a tady se chci milovat.“

Vylepšení:Upozorněte partnera, že opravdu nechcete dopředu znát scénář, a ať jako rekvizity použije vám neznámé věci pro maximální autentičnost situace (cizí parfém, netypické oblečení atd.).

Pro blaho jeho: Většina mužů zbožňuje, když může svoji milenku slyšet mluvit o erotických fantaziích, radách a přáních. Vytěžte z toho! Kámasútra vám poslouží úplně stejně jako běžná kniha o sexu nebo pornočasopis. Vyberte zajímavou pasáž, své mužské „publikum“ pohodlně položte na postel, přisuňte si židli a předčítejte pohádku… Přidávat si slova a výrazy je vítáno a žádáno! Jen pro partnera platí podmínka, že sahat může pouze na sebe.

Foto: shutterstock.com

Zahrajte si na zajatkyniFoto: shutterstock.com

2. Používejte vibrátor – oba

Nejen vy, ale i on může mít nakonec rád ty sladké vibrace! Vždyť pomůcky jsou výborné v momentě, když je žena natěšená víc než její milenec, nebo oba touží po vyvrcholení, ale únava nebo časová tíseň nedovoluje rozehrát nic delšího. Naučte se nepřikládat vibrátory přímo na tělo, ale vezměte to oklikou – přes ruku. Vyzkoušejte, jak se bude tvářit, když se vaše rozechvělé prsty poháněné „nekonečným zdrojem energie“ budou dotýkat jeho stehen a rozkroku!

3. Využívejte smysly

Jak je známo, ztrátou jednoho ze smyslů začnou intenzivněji pracovat ty ostatní. Experimentujte tedy s páskou přes oči, svažte si ruce a nabídněte mu své tělo k parádnímu rautu! Ať ochutná, co všechno mu nabízíte za dobrůtky! Oba si přijdete na své!

Tip: Hrajte na překvapení. Po zajištění absolutní tmy se začněte navzájem dotýkat. Protože ani jeden nebudete vědět, jakým směrem se začne ubírat jazyk nebo ruka toho druhého, vnesete do milování trochu nejistoty a nepředvídatelnosti. Užijte si to!

4. Hýbejte jazykem jako nikdo!

Bez orálního sexu by to snad ani nešlo, že? Jenže má to háček. Ať je vaší výzvou penis nebo klitoris, sténáte, že nevydržíte moc dlouho svým jazykem tato posvátná místa řádně obšťastnit? Protože si sami přiděláváte práci! Nevěříte? Proveďte malý test! Ač to není velký rajc, začněte si lízat svoji dlaň. Trocha soustředění vás utvrdí v tom, že využíváte hlavně špičku jazyka, což je špatně. Nejen že se brzy unavíte, ale ochuzujete svůj protějšek o mnohem více vášně, protože jeho genitálie nejsou pokryty celou plochou hbitého nástroje. Pokud chcete vylepšit svoji orální techniku, naučte se využívat maximálních možných rozměrů vašeho jazyka, což potěší každého.

V mezičase věnovaném nauce o řádném (a správném) kmitání jazykem se těšte na druhý díl, který vyjde již zítra! V něm se mj. dozvíte, jak procvičovat své genitálie pro potěchu svoji i partnera, proč vyjadřovat obdiv, být ve střehu nebo používat gluteální oblast! Změňte svůj milostný život s ProŽeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám