Hlavní obsah

Děsíte se léta a jeho teplot? Nemusíte!

Reklama

Každý rok se to opakuje. Během léta se střecha rozpálí až do teploty 80 stupňů a v místnostech se nedá žít, protože veškeré toto teplo nám sálá dovnitř domu. A hlavně nejde vyvětrat.

Článek

Starší domy a chaty s plochou střechou, bytové domy i novější paneláky vykazují v zateplení střechy velmi slabá místa. I když nějakou izolaci mají, je nekvalitní, poplatná době vzniku stavby. Po mnoha letech ještě slehla vlivem své vlastní váhy a vlhkost dokonala dílo zkázy.

Nejlepším řešením je zateplit střechu, to znamená kvalitně tepelně izolovat strop posledního patra. Ploché střechy mívají dvouplášťovou konstrukci. Do dutiny mezi plášti lze relativně snadno nafoukat minerální magmarelaxovou izolaci. Díky moderní technologii a užití nejkvalitnější izolace z přírodních materiálů je výsledek vynikající. Výborně tepelně izoluje a díky nerostnému původu, je vyrobena z přírodního čediče, dobře vzdoruje ohni. Navíc zabraňuje srážení vlhkosti v topné sezoně, výskytu hnízd bodavého hmyzu, hlodavcům a plísním.

Výborné vlastnosti magmarelaxové tepelné izolace lze zaručit na dlouhých 15 let.

Pracovníci IP Polná

Plochá střecha je pouze jedním typem střech, které lze zateplit foukaným systémem Magmarelax, ale tento systém je vhodný i na další typy střech.

Například u složitých nepřístupných střech není třeba zasahovat do konstrukce, a přesto zajistíme dostatečnou vrstvu izolace i v nepřístupných místech. Mezi lehčí konstrukce patří vazníkové střechy. Zde není možné účinně rozprostřít vrstvu například z rohoží kvůli špatnému přístupu a složitosti dřevěných prvků. Jestliže ale použijeme tento osvědčený systém foukané izolace, je možné dokonale zateplit i tento typ prostoru.

Vazníková střecha

Mezi zajímavé typy domů patří i okál. I zde jsme schopni pomoci. Odborníci našli způsob, jak strop okálu tepelně izolovat a přitom zajistit přirozenou ventilaci.

Nové řešení Stropního systému Magmarelax zateplí podlahu půdy bez tepelných mostů a zároveň zachová dobré proudění vzduchu. Aby systém bezvadně fungoval, bylo nutno dokonale vyřešit mnohé technické detaily. Byly vyvinuty zcela nové typy odvětrávacích mřížek, lišt a speciálních průduchů. Tím se zamezilo srážení vlhkosti, tvorbě plísní a vzniku hniloby.

Stropní systém Magmarelax

Tři mouchy jednou ranou

Zateplení střechy vám pomůže odstranit hned tři problémy najednou. Pobyt v letních dnech v domě se stane vysloveně příjemným a v zimě naopak nebudete mít pocit chladu. A hlavně ročně ušetříte tisíce za topení, i když budou ceny paliv dále stoupat. Extrémy počasí už vás nerozhodí.

Sjednejte si schůzku s naším obchodně-technickým poradcem zcela ZDARMA a nechte si prověřit váš dům. Samotná realizace trvá jen pár hodin, bez hluku a nepořádku za plného chodu vaší domácnosti.

Více na www.magmarelax.cz nebo na telefonu 800 100 533.

Reklama

Načítám