Hlavní obsah

Dilema prvního sexu: Co na sebe? Čtenářky radí!

Foto: thinkstock

Jemné barvy, žádná přílišná vyzývavost. S takovým prádlem měly naše čtenářky úspěch při prvním milování s novým partneremFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jste byli na večeři i v kině, takže se pomalu schyluje k prvnímu milování. Jenže, co si do té postele vzít na sebe? Je dobré vsadit na červenou, nebo jsou lepší neutrální odstíny? Čtenářky to vědí!

Článek

Philadelphská psycholožka Barbara De Angelis s oblibou říká, že vzhled ženy může dramaticky ovlivnit míru vzrušení milence. „S ohromením zjišťuji, kolik mužů tvrdí, že od sexu je spolehlivě odradí zejména pytlovité flanelové župany, tlusté bavlněné prádlo a příliš mnoho make-upu,“ uvádí v jedné ze svých zajímavých publikací.

Tuto skutečnost ženy vnímají a chtějí vypadat co možná nejlépe. Na co sázejí? Jaké prádlo považují za nejvhodnější pro tak výjimečnou příležitost? Čtenářky se podělily o svoje fígle!

„Hlavně muže nezklamte!“

„Je velká smůla, pokud je žena ‚nahoře huj a dole fuj‘, tedy obal má krásný, ale když sundá oblečení, zkazí dojem sepraným či vytahaným prádlem,“ myslí si třicetiletá Lída, která říká, že muži nesnášejí, když se v tipování upraveného sexy vzhledu mýlí.

„Proto volím podprsenku a string kalhotky – obojí samozřejmě ve stejné barvě a ve velmi zachovalém stavu. Když už se mi kvalita nezdá, kupuji nové kousky, protože si fakt nechci udělat ostudu,“ dodává Lída. Pro střídmost spodního prádla je i další ze čtenářek.

Foto: thinkstock

Černá barva je klasikou, tu určitě zkuste. Ale pozor, jen ve sladěném provedení, tedy kompletu podprsenky a kalhotekFoto: thinkstock

„Zapomeňte na divočinu!“

„Na první intimní schůzce je důležité obléknout se tak, jak si myslíte, že se to bude líbit jemu,“ myslí si dvaatřicetiletá Kateřina. „Většinou jsou muži pro neutrální líčení a jednoduché prádlo, které se dobře sundává. Bojovat s rozepínáním podprsenky několik minut někomu sice může připadat úsměvné, ale ve finále se muž cítí ztrapněn. V jednoduchosti je síla! A barva prádla? Tělová, bílá či třeba jemná růžová. Divoké šelmí vzory si nechte na další schůzky, až se vztah posune dál,“ radí Kateřina.

„I košilky jsou fajn!“

„Základem je nepřehnat to, protože pak už nemáte co vylepšovat a kam stoupat,“ radí sedmadvacetiletá Barbara s tím, že když si u příležitosti prvního sexu obléknete červené podvazky, korzet, boty s jehlovými podpatky a do toho se perfektně nalíčíte, včetně kouřového líčení očí, čím ho asi ohromíte příště?

„Rozkoš se musí dávkovat! A začít by se mělo u nenápadné, leč kvalitní a dobře vypadající podprsenky a kalhotek nebo košilek v pastelových tónech. Jedině tak ho ohromíte i svojí vnitřní krásou,“ dodává Barbara.

Foto: thinkstock

Lepší jemné tričko, než být ověšená šperky! To doporučují naše čtenářky!Foto: thinkstock

„Ozdoby si nechte na večírek!“

„Hlavně nebýt obložená šperky! Jeden můj velmi dobrý přítel mi kdysi řekl, že muži nemají rádi ženy, které na sobě nosí tolik šperků, že nakonec vypadají jako reklama na klenoty,“ vysvětluje devětadvacetiletá Marina. Proč?

„Třeba řetězy se houpou, odvádějí pozornost, a navíc je to takové celé přemrštěné. Šperky do postele? Z jakého důvodu? Současný partner mi potvrzuje, že je to nesmysl, a já sama se tím řídím už nějakou dobu,“ popisuje Marina s tím, že ona na první milostné schůzce ohromila decentním krajkovým prádlem s vyšíváním v bílé barvě. „Černá nebo agresivní červená působí tak, jako když se zoufale nemůžete dočkat, až mu do té postele skočíte,“ krčí rameny čtenářka.

„Pochybnosti? Řešte je spolu!“

„Nestydím se muže vzít s sebou na nákup, aby mi pomohl vybrat, co se mu líbí nebo co se mu zdá sexy,“ otevřeně přiznává třicetiletá Ema a dodává: „Situaci ohledně prvního setkání v posteli řeším tak, že vsázím na prádlo jednoduchých linií a klasických barev a potom se partnera zeptám, jestli by měl zájem zajít se mnou do obchodu. Ještě se mi nestalo, že by nějaký muž odmítnul,“ směje se.

A v čem se poprvé milujete vy? Šokujete, nebo vsázíte na přirozenost?

Načítám