Hlavní obsah

Diskuse na Proženy.cz v novém!

Foto: Ollyy, Shutterstock.com

Podívejte se s námi na novinky na ProŽenách i vyFoto: Ollyy, Shutterstock.com

Reklama

Milé čtenářky, s jarem přichází často spousta změn a některé nastávají i v našem magazínu. A právě na ty vás chceme upozornit s předstihem.

Článek

V brzké době pro vás chystáme spuštění nové podoby magazínu Proženy.cz a už dnes se některým z vás objevila její zkušební verze. Vy ostatní, které byste si přály vyzkoušet si novou podobu Proženy.cz na vlastní kůži, můžete zde.Další novinkou je pak i změna diskusí pod články. Kromě nové grafické podoby budou totiž odkazovat na Facebook, což s sebou přinese mnoho výhod.

Facebookové diskuse vám umožní sdílet snadněji obsah s ostatními, dát najevo své nadšení články či rozčarování z nich vašim přítelkyním/kamarádkám, označovat oblíbené články, videa i komentáře, kterým tak můžete dát svůj like nebo smajlíka. Výhodou bude i odstranění anonymity, a tím pádem otevřenější diskuse bez zbytečných urážek a vulgarit. Alespoň v to doufáme. A co víc, Facebook vám může přinést i více nových přátel.

Foto: Liderina, Shutterstock.com

U nás určitě potkáte novou kamarádku. Stačí se zapojit do diskuse na Facebooku :-)Foto: Liderina, Shutterstock.com

Pokud náhodou dosud nemáte účet na Facebooku, nezoufejte. Poradíme vám s jeho založením. Je to snadné. Vytvoříte si ho v několika krocích:

1. Přejděte na web www.facebook.com.

2. Jestliže se vám zobrazí přihlašovací formulář, vyplňte své jméno, e-mailovou adresu nebo telefonní číslo, heslo, datum narození a pohlaví. Pokud se vám formulář nezobrazí, klikněte na Zaregistrovat se, a pak vyplňte teprve formulář.

3. Klikněte na Zaregistrovat se.

4. Chcete-li dokončit vytváření účtu, je potřeba potvrdit e-mail nebo telefonní číslo.

Pokud už Facebook účet máte, nic se pro vás nemění a nové diskuse objevíte po spuštění nové verze magazínu ProŽeny.cz.

Portál Proženy.cz tak chce jít s dobou a být modernější a nakloněný i oblíbeným sociálním sítím, které jsou denně využívané i většinou našich redaktorek a čtenářek. Doufáme, že se vám budou naše změny líbit, ale samozřejmě se nebráníme ani vašim připomínkám.

Hezký den!

Reklama

Související témata:

Načítám