Hlavní obsah

Disney příběhy v dětských pokojíčcích

Reklama

Jak podpořit dětskou fantazii a zároveň zajistit v dětském pokojíčku příjemné prostředí pro kvalitní spánek? Pozvěte na návštěvu disneyovské hrdiny.

Článek

Kdo by neměl rád postavičky od Disneyho. Medvídek Pú či myšák Mickey společně s dalšími hrdiny kreslených příběhů Walta Disneyho mohou nyní rozehrát další ze svých příběhů přímo v pokojíčcích vašich nejmenších. Díky spolupráci společností VELUX a Disney vznikla hravá kolekce rolet Disney & VELUX Kolekce snů. Ta obsahuje motivy, které inspirují děti při hraní a zároveň pomáhají v době usínání, protože jejich hrdinové je neopustí ani ve chvílích sladkého spánku.

Rolety pro dětskou fantazii i kvalitní spánek

Disney & VELUX Kolekce snů je novou kolekcí zcela zatemňujících rolet věnovaných dětem. Jedná se o sérii pohádkových rolet do dětských podkrovních pokojů, které nabízejí dokonalé prostředí pro jejich noční spánek či krátké zdřímnutí během dne. Poskytují totiž 100% zatemnění proti slunečnímu i měsíčnímu světlu nebo světlu z pouličních lamp.

„Dětský pokoj má zpravidla dvojí účel. Je to místo pro hry a klidný spánek zároveň, tedy dvě z nejdůležitějších aktivit v životě dětí. Kolekcí snů, která vznikla ve spolupráci se společností Disney, vytváříme prostředí, které děti bude při hraní stimulovat a rozvíjet jejich fantazii. Při spánku ale zároveň zatemní místnost během dne či noci, přesně podle potřeb dítěte,ˮ vysvětluje Jaroslava Gregorová ze společnosti VELUX.

Letadlo Prášek z nové Disney & Velux Kolekce snů dohlédne na klidný spánek vašich nejmenších

Designy pro malé slečny i dobrodruhy

Kolekce zahrnuje 12 vzorů se šesti Disney postavičkami. Střešní okna tak rozveselí medvídek Pú, slůně Bambi, myška Minnie s myšákem Mickeym nebo nad hlavami malých dobrodruhů zakrouží hrdinové filmu Letadla a malým princeznám zase zatančí krásná Popelka. Všechny motivy jsou zpracovány ve dvou designech – první varianta hýří jasnými a živými barvami, které okouzlí ty nejmenší, druhá nabízí jemnější odstíny vhodné pro děti školkou a školou povinné. V kolekci ovšem naleznete i neutrálnější vzory vhodné do společných dětských pokojů.

Rolety z Disney & Velux Kolekce snů splňují nejpřísnější normy pro nezávadnost výrobku

Bezpečné materiály i snadná montáž

Zcela zatemňující rolety z Kolekce snů splňují vysoké nároky nejen na technické zpracování, ale také na zdraví a bezpečnost dětí. Všechny rolety dostály přísným podmínkám normy OEKO-TEX a žádná z jejich částí neobsahuje zdraví škodlivé chemické látky. Disney rolety jsou k dostání ve všech velikostech střešních oken VELUX a jsou opatřeny systémem Pick & Click!TM, díky kterému zvládnete namontovat rolety svépomocí.

Disney & Velux Kolekce snů rozzáří pokojíček a podnítí dětskou fantazii

Více informací najdete na www.velux.cz nebo na stránkách www.zivotvpodkrovi.cz.

© Disney.

© Disney. Based on the ”Winnie the Pooh” works by A. A. Milne and E. H. Shepard.

Reklama

Související témata:

Načítám